DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22410600,84%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ALİ UZUN AKILCI PROJELERİYLE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPIYOR
1988 okunma

ALİ UZUN AKILCI PROJELERİYLE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPIYOR

ABONE OL
28/11/2023 18:49
ALİ UZUN AKILCI PROJELERİYLE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Partinin belediye başkan aday adayları arasında dikkat çeken iş insanı Ali Uzun, bilgi ve donanımıyla diğer adaylardan farkını öne çıkartıyor.

Daha önce milletvekili adaylıkları da dahil olmak üzere 4 kere adaylık yarışına giren Ali Uzun, meskeli birikimi ve siyasi tecrübeleri ışığında, diğer adaylardan farklı olarak projelerini hazırlatmış olarak seçimlere hazırlanıyor.

Dünyanın sayılı tohum ve fide üretimi şirketlerine sahip olan başarılı Akçakocalı iş insanı Ali Uzun, basın mensuplarının kendisine yönelttiği ‘Akçakoca’da gördüğünüz en büyük sorunlar nelerdir?’ sorusuna ise şu cevabı verdi:

  • Akçakoca bir kere kabuğunu kırıp aşması lazım. Eski bir turizm ilçesi olarak, 1960’larda sadece Akçakoca’nın ismi geçiyordu, şu anda ise maalesef Akçakoca’nın ismi unutuldu. Bana göre, öncelikle Akçakoca’yı turizmde ön plana çıkartmamız lazım.
  • Akçakoca’nın içerisinde mücavir alanları genişletmemiz lazım.
  • Akçakoca limanı dahil, sahil kısımlarına bir el atılmazı lazım. Düzeltilip toparlanması lazım.
  • İnşallah Allah göstermez fakat stratejik plan hedefleri içerisinde, İstanbul’da deprem olsa da olmasa da yaklaşık bir milyon civarında nüfusun Düzce ve Bolu’ya gönderilmesi planlanıyor.  Düzce için öngörülen nüfurun büyük ölçüde Akçakoca’ya yönlendirileceğini düşünüyorum.
  • Bunların ışığında mücavir alan düzenlememizin yapılarak arsa üretilmesi lazım gelecek. Fakat bunları yaparken eski hatalara yeniden düşmeden Yatay Mimari üzerine yapılması lazım.
  • Sadece tarıma elverişli olmayan yerlerin imara açılması lazım. Akçakoca’nın büyüme stratejisi, tarımı ve doğasıyla, yeşili ve mavisiyle iç içe bir planlama dahilinde yapılması lazım.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.