DOLAR 32,5941 0.28%
EURO 34,8411 0.12%
ALTIN 2.487,390,15
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20703354,15%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKTAŞ  ŞELALESİ EKO-TURİZM YOLU ÇALIŞMASI BAŞLADI
2076 okunma

AKTAŞ  ŞELALESİ EKO-TURİZM YOLU ÇALIŞMASI BAŞLADI

ABONE OL
17/12/2022 18:58
AKTAŞ  ŞELALESİ EKO-TURİZM YOLU ÇALIŞMASI BAŞLADI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 Aktaş şelalesi yolu üzerinde yer alan yürüyüş güzergâhının ilk bölümünün yapımına başlandı. Keresteden yapılan yürüyüş yolu birinci etabında ekipler yoğun bir çalışma yürütürken, ilk etabın tamamlanmasının ardından 2,3 ve 4. etaplara da ara vermeden devam edileceği öğrenildi.

Düzce Valiliği ve Akçakoca Kaymakamlığının girişimleriyle Akçakoca Orman İşlet Müdürlüğü kontrolünde gerçekleşen ağaçtan yapılma yürüyüş yolu projesini, ilçenin en köklü ağaç orman ürünleri firmalarından biri olan Onsa firması üstleniyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun bürokrasiden ve siyasi otoriteden destek alma konularında yaptığı çok sayıda girişim olumlu sonuç verirken, Onsa’nın yöneticisi Yusuf Sağlam ise sahada bizzat çalışan ekiplerin başında yer alarak, yürüyüş yolu çalışmasının birkaç gün içinde tamamlanmasını sağlamaya çalışıyor.

Projenin baştan sona ağaç kaplama ve ağaç merdivenlerden oluştuğu, şelaleye giden ziyaretçilerin artık tahta zemin üzerinde yürüyüş yapacakları ve yol boyunca yine ahşaptan yapılma ara durak ve dinlenme noktalarının da proje kapsamında yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Yürüyüş güzergahını kullanan ziyaretçilerin son durağında ise camdan bir teras olacağı, yüksek bir noktada yer alan camdan seyir terasının, turistlerin hatıra fotoğrafları çektikleri bir cazibe alanına dönüşeceği de edinilen bilgiler arasında.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.