DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘AKÇAKOCA’YI İŞ BİLMEZLERE KURBAN VERECEK BİR DÖNEMİMİZ DAHA YOK’
2540 okunma

‘AKÇAKOCA’YI İŞ BİLMEZLERE KURBAN VERECEK BİR DÖNEMİMİZ DAHA YOK’

ABONE OL
13/03/2024 12:31
‘AKÇAKOCA’YI İŞ BİLMEZLERE KURBAN VERECEK BİR DÖNEMİMİZ DAHA YOK’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı Fikret ALbayrak’ın ev ve site toplantılarına katılım ve ilgi oldukça yüksek. Albayrak’ın geçmiş dönem belediyeciliğini can kulağıyla dinleyen site sakinleri yeni döneme ilişkin projelerini de alkışlarla destekliyor.

Fikret Albayrak’ın seçim çalışması kapsamında dünkü ziyaretlerinin merkezi 4 farklı noktada bulunan site yönetici ve üyeleriydi.

Her bir site ziyaretinde sakinlerin yüksek katılımları dikkatleri çekerken, sunum ve sohbetlerin de canlılığı gözlerden kaçmadı.

Albayrak, yaptığı sunumda Akçakoca’ya geçmişte kazandırdığı mega projelerinden söz etti. Akçakoca’nın turizm atılımlarını anlatan Albayrak, sahil bandı ve plajlar projeleriyle ilçenin turizm potansiyelinin zirveye çıkartıldığını söyledi.

Kendi dönemlerinde Akçakoca’nın ihtiyacı olan şehirlerarası otobüs terminalini ilçeye kazandırdıklarını belirten Albayrak, alt yapısını tamamladıkları Akçakoca’yı çok sayıda fuar, festival ve uluslararası organizasyonda temsil edilen bir ilçe haline getirdiklerini söyleri.

Albayrak, Akçakoca’nın kazandığı bu atılımlar maalesef zamanla tek tek kaybedilmiş, bugün mavi bayraklı plajlarını dahi kaybetmiş bir hale getirilmiştir.

Akçakoca belediyesini borç batağında debelenir hale getirenlere akçakoca’nın bir dönem daha tahammülü olamayacağını söylerken, bu enkazı kaldıracak olan da ilçeyi yeniden eski günlerine çevirecek olan da kendi projeleri ve CHP’nin deneyimli kadroları olacağını söyledi.

Albayrak’ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesilirken, sunum sonrasında toplantı, soru cevap şeklinde devam etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.