DOLAR 32,5942 0.32%
EURO 35,0146 0.11%
ALTIN 2.450,590,61
BIST 9.792,320,78%
BITCOIN 20973750,12%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

495 okunma

Akçakoca’ya Zeka Oyunları Sınıfını Kurdu Ama Plakete Layık Görülmedi

ABONE OL
20/11/2017 13:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın başarılı işadamlarından olan Özensel inşaat firmasının sahibi Mustafa Özensel’e bir plaketi bile layık görmediler.

2 gün önce Akçakoca’ya gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bir balık lokantasında programa katılmış, Akçakoca’da eğitime katkı veren hayırsever işadamlarına plaket takdim etmişlerdi.

Akçakocalı 3 yardımsever işadamına plaketlerini takdim eden Bakanlar ve beraberindeki heyet, hayırseverlerle hatıra fotoğrafları da çektirmişti.

İşadamları hak ettikleri bir biçimde plaketlerini alırken, o gece kendisine plaket verilmesi gereken Mustafa Özensel’in geceye davet edilmediği ortaya çıktı.

İşadamı sıfatının yanı sıra siyasetçi kimliği de olan Mustafa Özensel halihazırda MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı görevini sürdürürken, Akçakoca tarihinde ilk olarak görülen ”Zeka oyunları sınıfını” ilçeye kazandıran hayırsever ünvanına da sahip bir isim.

 

Zeka oyunları sınıfının tüm tadilat, yenileme, araç gereç ve ekipman ihtiyacını harfiyen yerine getiren Mustafa Özensel, alelade bir sınıftan kat be kat yüksek maliyetli olan zeka oyunları sınıfını Akçakoca’nın hizmetine sunmuş, sınıfın açılışını da İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk’le birlikte yapmıştı.

Plaket törenine katılması gereken hayırseverleri belirleyip Bakan beylere sunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin, yaptıkları bu hatayı nasıl telafi edecekleri bilinmez ama, ortaya çıkan bu saygısızlığın bir ihmalden daha çok kasıtlı bir davranış olduğuna dair söylentiler ortalığa saçıldı bile.

Hayırseverlerin yaptıkları iyiliklere karşılık 20 liralık bir plaketi kendilerine çok gören eğitim camiasının yetkili isimleri, bu hatalarıyla yeni hayırseverlerin yardım etme motivasyonunu düşürürler ancak.

20 liralık plakete kıyamayanlar Akçakoca’nın duygu birliğine ve dayanışma ruhuna zarar verdiklerini bilmeli, en azından bir özürle yapılan yanlışı düzeltme yoluna gitmelidirler.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.