DOLAR 32,5627 0.02%
EURO 34,9273 0.08%
ALTIN 2.434,200,18
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21807060,82%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca’ya gelen milletvekili Tanal aşçı önlüğünü giyinip hünerlerini gösterdi
4398 okunma

Akçakoca’ya gelen milletvekili Tanal aşçı önlüğünü giyinip hünerlerini gösterdi

ABONE OL
08/07/2021 10:00
Akçakoca’ya gelen milletvekili Tanal aşçı önlüğünü giyinip hünerlerini gösterdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

3 gündür Akçakoca şehir merkezi ile bazı köylerini etkisi altına alan şiddetli yağışlara bağlı su taşmalarının yarattığı tahribatı yerinde görmek üzere bölgeyi dolaşan CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal, Akçakoca şehir merkezinde mola verdiği incelemeleri sırasında, garsonluk ve aşçılık deneyimlerini de konuşturdu.

Akçakoca balıkçı barınağında yer alan Alesta Bistro Kafe’de CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ve İl başkan yardımcısı Naim Top’un yanı sıra, partili bir heyetle birlikte bir süre dinlenen milletvekili Tanal, Alesta’nın aşçısının önlüğünü giyerek mutfak hünerlerini gösterdi.

Mesleği avukat olan vekil Tanal, uzun zamandır başarılı bir parlamenter olarak halkın gönlünde tuttuğu yere ilaveten, keyifli sohbetleri ve halkla iç içe olan samimi davranışlarıyla da takdir toplamaya devam ediyor.

İstanbul milletvekili olmakla birlikte Düzce’nin koordinatör vekilliği görevini de üstlenen CHP’li Tanal, Alesta Kafe Bistro’nun bir çalışanıymış gibi giydiği önlükle personelle fotoğraflar da çektirdi.

Alçak gönüllüğü ve halk adamı olma özellikleriyle klasik milletvekili profilinden uzak kalan Tanal, işyerindeki masaları tek tek dolaşıp müşterilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.