DOLAR 32,5626 0.05%
EURO 35,0506 0.56%
ALTIN 2.428,560,24
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093596-3,54%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca’ya beklenen hizmet geldi… Tavuk Sepeti açıldı!
4980 okunma

Akçakoca’ya beklenen hizmet geldi… Tavuk Sepeti açıldı!

ABONE OL
02/07/2021 07:01
Akçakoca’ya beklenen hizmet geldi… Tavuk Sepeti açıldı!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca gıda sektörüne taze bir kan daha eklendi. Tavuk ve ürünlerinin pişmiş halde evlere ve işyerlerine servis edildiği Tavuk Sepeti mağazasının açılışı yapıldı.

Akçakoca merkez çarşının göbeğinde yer alan Tavuk Sepeti mağazasını Arkın Sarıkaya işletirken, restoran olarak hizmet veren binada müşteriler tavuk ürünlerinden tadabilecek.

Tavuk piliç, kanat çevirme ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı zengin bir menü ile müşterilere hizmet verecek olan iki katlı Tavuk Sepeti, aynı zamanda geniş moto kurye ağı ile her adrese siparişleri sıcak sıcak servis edecek.

Tavuk Sepeti Akçakoca şubesinin saat 17.30’da gerçekleşen açılış törenine Belediye Başkanı Okan Yanmaz katılarak işyeri sahiplerine bol kazançlar diledi.

Açılış kurdelesi kesiminden önce kısa bir konuşma yapan başkan Yanmaz, 1 temmuz itibariyle pandemi kısıtlamalarında bir gevşeme olduğu, müsilaj ve benzeri nedenlerle ülkenin başka bölgelerinde tatil yapmayı tercih edenlerin bu sene Akçakoca’yı tercih edeceklerini söyledi.

Akçakoca’nın tanıtım materyallerinin Düzce, Bolu, Sakarya ve İzmit’te sergilemeye başladıklarını sa kaydeden başkan Yanmaz, yeni açılan işyerinin işletmecilerine de bereketli bir sezon dilediğini söyledi.

Daha sonra kurdele kesimine geçildi. Merkez camii imam hatibinin okuduğu duaya eşlik edildi. Birlikteekesilen kurdele sonrasında konuklar bina içini dolaşarak işletme ve ürünler hakkında bilgiler aldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.