DOLAR 32,3147 0.19%
EURO 35,1155 -0.07%
ALTIN 2.278,960,07
BIST 8.963,081,78%
BITCOIN 22743831,24%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

748 okunma

Akçakoca’ya 50 Milyon Liralık Yatırım

ABONE OL
17/01/2021 10:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Akçakoca’ya yaklaşık maliyeti 50 milyon liralık olan 50 yataklı devlet hastanesi kazandırılacağını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programının konuğu oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan İl Başkanı Keskin, belediyesi olmayan ilçelerde teşkilatçılığın çok zor olduğunu ancak ilçe başkanları ile yapılan çalışmalar sonucunda tüm ilçelerle yakından ilgilendiklerini belirtti.

“Akçakoca’ya 50 milyon liralık yatırım”

Özellikle Akçakoca ilçesinde yapılan çalışmalara dikkat çeken İl Başkanı Mustafa Keskin, ilçeye yaklaşık maliyeti 50 milyon lira olan 50 yataklı bir hastane yatırımı yapılacağını açıkladı. İl Başkanı Keskin konuşmasında; “Yerel seçimlerde 5 belediyemizi kaybettik. Dolayısıyla orada bir ilçede teşkilatçılık hele hele belediyesi olmayan ilçelerde çok zordur.  Buradaki teşkilatları biz güçlendirdik. Tüm ilçe başkanlarımdan çok memnunum. Hükümetten gelen destekler sonrasında bizlerde AK Parti olarak bari gıda yardımı yapalım dedik kendi ölçümüzde. Tüm AK Parti belediyelerinde olan beldelerde, ilçelerde ve merkez sivil toplum örgütleriyle beraber çalışarak esnaflarımıza gıda yardımları yaptık. Bu da çok iyi karşılandı. Ama gerçekten zor. İnsanlar bu süreçte dayanışma yaparak bu süreçleri atlatıyor.

Akçakoca’yı yakından takip ediyoruz. Orada birinin başı sıkıştığı zaman hem ben hem ilçe başkanımız elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki doğru işler çıksın. Biz orada Akçakoca’nın karşısına çıkarken birbirinden kopuk değil de Akçakoca için yapılabilenin en iyisini yapmak için AK Parti iktidarı olarak çalışıyoruz. İlçe başkanı haftada 2-3 kez arar beni. Her arayışında Akçakoca’ya şu lazım Akçakoca’ya bu lazım diye iletir. Biz vekillerimizle beraber her zaman bir diyalog halindeyiz. Akçakoca’da 50 yataklı bir hastane yapacağız. Bunun da projesi inşallah bitecek. Bu sene içerisinde kazmayı vuracağız. Bu 50 milyon lira değerinde bir yatırım. Akçakoca ölçeğinde çevre illerde hangi ilçede böyle bir hastane var? Bizim Akçakocalıya verdiğimiz değer lazım mı, lazım. Ben 2001 yılını da hatırlıyorum, sadece sağlık ocağı gibi muayene yapılan bir Akçakoca Devlet Hastanesi’nden bugün 50 yataklı modern bir hastaneye projesi onaylanmış, parası çıkmış ve bunun ihalesi yapılacak. Bu müthiş bir şey Akçakoca için.

Sadece bu 2 yıl içerisinde Akçakoca’da bu işlerle uğraştık. Önemli olan biz köylerimizle, ilçelerimizle, orayı eserlerimizle yaşatmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.