DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,010,14
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22954022,85%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

485 okunma

Akçakocaspor Başkanlığında Ahmet İnceoğlu Sesleri Yükseliyor

ABONE OL
14/11/2021 18:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Federasyon’un pandemi dönemi sonrası yaptığı açıklamalara bakılırsa, grubunda şampiyon olan Akçakocaspor’un BAL ligine çıkma ihtimali oldukça yüksek.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) ligine çıkacak olan Akçakocaspor’un yönetimi ise bu sürecin zorluklarını kaldırabilecek durumda değil.

Uzun zamandır yönetim bazında bir türlü toparlanamayan Akçakocaspor’un başkanlığına dönük yapılan yoklamalarda ise Ahmet İnceoğlu’nun ismi öne çıkıyor.

Akçakocaspor ile özdeşleşen, her maçını takip eden, yeri geldiğinde futbolculara motivasyon aşılayan bir ağabey olan, yeri geldiğinde tribünlere çıkıp tribün koçluğu yaparak taraftarı coşturan Ahmet inceoğlu’nu özellikle genç ve orta yaş taraftar grubu başkan olarak görmek istiyor.

Sporcuların iyi günde ve kötü günde morallerini yükseltebilmek için kendi mekanında ağırlayan Ahmet İnceoğlu, futbolcuların da çok sevdiği bir isim.
Casino
Akçakocaspor kulüp yönetiminin mevcut hali sadece taraftarı değil kulüp başkanı olan Hakan Solak’ı ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı da çok memnun etmişe benzemiyor.

Özellikle başkanlık konusunda yapılan istişarelerde Ahmet İnceoğlu’nun madden ve manen kulüp başkanlığı yapması için bu dönemin en uygun dönem olduğu ileri sürülüyor.

Ahmet İnceoğlu ismi herkeste olumlu düşünce yaratırken bundan sonraki süreçte Okan başkanın da İnceoğlu’na destek olacağı düşünülüyor.

Okan Yanmaz’ın  Akçakocaspor’u 3’üncü lige çıkartacağına yönelik verdiği sözün yaşam bulması için, Ahmet İnceoğlu’nun başında yer aldığı gerçek Akçakoca sevdalılarına, bu dönem bu bayrağı taşıma fırsatı sunulacak gibi gözüküyor.

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.