DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20789682,74%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

390 okunma

AKÇAKOCA’NIN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VAR

ABONE OL
01/08/2017 18:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 16 ilden gelen şehit eşleri ve çocuklarını Akçakoca’da ağırlıyor.

Akçakoca şehit yakınlarını ağırlıyor… Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı 16 ilden gelen 44 şehit eşi ve çocuklarını Akçakoca’da 5 gün boyunca misafir edecek.

Düzce de böylece en gururlu günlerini yaşarken, şehit yakınları da Düzce’nin eşsiz güzelliğini tadını çıkaracak. Düzce Valiliği’nce düzenlenen program kapsamında sabah saatlerinde Düzce’de olan şehit yakınları Akçakoca’da bulunan bir otelde verilen kahvaltıya, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı, AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve eşi Selma Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici, Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve bazı daire amirleri katıldı.

Kahvaltı organizasyonuna katılan protokol, tek tek masaları dolaşarak şehit yakınları ile ilgilendi. “Şehitlerimizin ailesi onların bize emanetidir” 16 ilden Düzce’ye gelen şehit aileleri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Düzce Valisi Zülkif Dağlı şu ifadelerde bulundu:

“Millet olarak şehitlerimize çok şeyler borçluyuz. Bu nedenle şehit yakınlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde olmanın gayreti içerisindeyiz. Şehitlerimizin ailesi onların bize emanetidir ve bizler devlet olarak, devletin bütün kurumları olarak onların sorunlarıyla ilgilenme adına kapılarımızı sonuna kadar açık tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz ve şehitlerimizin, gazilerimizin ailelerine onların sorunlarının çözümüne her türlü desteği vermek bizim görev ve sorumluluğumuzdur.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.