DOLAR 32,5274 -0.07%
EURO 34,8133 -0.18%
ALTIN 2.431,630,07
BIST 9.733,610,92%
BITCOIN 2117183-2,77%
Düzce
30°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Akçakoca’nın balıkçılarının ihtiyacı olan sosyal tesis büyük beğeni topladı
3270 okunma

Akçakoca’nın balıkçılarının ihtiyacı olan sosyal tesis büyük beğeni topladı

ABONE OL
26/05/2021 10:06
Akçakoca’nın balıkçılarının ihtiyacı olan sosyal tesis büyük beğeni topladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi başkanlığı tarafından balıkçı barınağı içerisine bir sosyal tesis yapıldı. Balıkçı esnafının ihtiyacı olan tesis, konumu ve mekan özellikleriyle göz doldurdu.

Akçakoca balıkçılarının öteden beri ihtiyacı olan dinlenme ve toplanma mekanı nihayet yapıldı. Bakanlık tarafından onayı alınıp gerekli yasal izin ve müracaatları yerine getirilerek başlayan sosyal tesis kurma çalışması, kısa sürede tamamlanırken, balıkçılar için elzem olan bir dinlenme noktası da nihayet gerçekleşmiş oldu.

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş’ın özel olarak ilgilendiği proje kısa sürede bitme aşamasına geldi. Başkan Karakaş, günlük mesaisinin büyük bölümünü tesisin yapım çalışmalarına ayırarak örnek bir yapının ortaya çıkmasını sağladı.

Balıkçılığın olduğu tüm yerlerde bir benzeri olan sosyal tesis, genellikle sabaha karşı denize açılan esnafın dinlenip hazırlıklarını yaptığı bir yer olarak önemli bir eksikliği gidermiş olacak.

Tesisin yapıldığı yer, konumu ve mekan özellikleriyle herkesin beğenisini kazanırken, sosyal tesisin balıkçı olmayan vatandaşların da kullanımına açık olacağı öğrenildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.