DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352671,04%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCALI VEKİL ADAYINA AKÇAKOCA’DAN TAM DESTEK!..
2742 okunma

AKÇAKOCALI VEKİL ADAYINA AKÇAKOCA’DAN TAM DESTEK!..

ABONE OL
03/05/2023 13:47
AKÇAKOCALI VEKİL ADAYINA AKÇAKOCA’DAN TAM DESTEK!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Düzce 2. sıra milletvekili adayı Ercan Öztürk Akçakoca’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen ziyarete ilçe teşkilatından katılım yüksekti.

Hemşehrilerinin kendisine büyük ilgi gösterdiği vekil adayı Ercan Öztürk, Akçakoca’da ilk olarak Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş ile bir araya geldi. Balıkçı esnafının sorunları üzerine edilen konuşmaların ardından ilçe merkezindeki esnafların ziyaretine geçildi.

İlçe merkezinden Hüseyin Yanmaz kapalı pazar yerine kadar tüm esnafları ziyaret eden Akçakocalı miletvekili adayı Ercan Öztürk, esnafın halini hatırını sordu, taleplerini dinledi ve 14 Mayıs seçimlerinde kendisine destek istedi.

Akçakocalı Ercan Öztürk’e ziyaret sırasında hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi. Girdiği dükkanlarda esnafların kendisini bırakmak istememesi ve dertlerinden bahsetmesi üzerine Öztürk, ‘seçildiğinde bu sorunların üstesinden beraber geleceğiz. Ben de Akçakocalıyım, bir sorun varsa bunu birlikte çözeceğiz’ dedi.

 

Ercan Öztürk, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen esnaf ve vatandaşlara, ‘Ben Akçakoca’nın Küpler köyündenim. Ankara’dan ev tutmayacağım. Evim Akçakoca’da olacak. Akçakoca’yı sık sık ziyaret edeceğim’ dedi.

Bebek yüzü ve sempatik davranışlarıylarıyla yüzünden gülücüğün eksik olmadığı Akçakocalı milletvekili adayı Ercan Öztürk, her vatandaşın kendisine söylediği iyi dilek ve verdiği destek sözleriyle  ziyaretlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.