DOLAR 32,5808 0.28%
EURO 35,0064 0.08%
ALTIN 2.462,951,11
BIST 9.893,131,81%
BITCOIN 21040421,28%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

504 okunma

AKÇAKOCALI İŞADAMI İBRAHİM ÖZDEMİR’İN MUTLU GÜNÜ

ABONE OL
10/09/2018 20:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslen Akçakocalı olan Düzceli İşadamı ve 2018 yılı Düzce Güreş Ağası İbrahim Özdemir’in oğlu Hasan Hüseyin Özdemir, Pelemir Otelde gerçekleştirilen muhteşem düğün ile Dünya evine girdi.

Bu yıl Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen güreşlerde Güreş Ağası olan Düzceli iş adamı İbrahim Özdemir hafta sonu oğlunu evlendirdi.

İbrahim ve Fatma Özdemir’in oğlu Hasan Hüseyin Özdemir ile Seyhan ile Nuri Semiz’in kızları Zehra Özdemir’in Pelemir otelde gerçekleşen nikah törenlerini ise Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kıydı.

Çiftin nikah şahitliğini ise Milletvekili Fahri Çakır, İGM Başkanı Ayfer Yılmaz ve Zonguldak İl Alay Komutanı Gökhan İnan ile çiftin arkadaşları yaptı.

Düzceli işadamı ve son yapılan güreşlerin güreş ağası olan İbrahim Özdemir’in bu mutlu gününe protokol üyeleri de yoğun bir katılım gösterdi.

Belediye Başkanı Dursun Ay’ın yanı sıra AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Sakarya Eski Milletvekili Ali İnci, Ankara Büyükşehir Belediyesi Danışmanları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Danışmanları, Cumhurbaşkanlığı Personelleri de katılım sağladı.

Düzceli İşadamı ve Güreş Ağası İbrahim Özdemir’in mutlu gününe Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından da binlerce davetli katılım sağladı.

‘Katılımcı herkese teşekkür ediyorum’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzceli İşadamı ve Güreş Ağası İbrahim Özdemir, düğüne katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerini iletti.

Özdemir şöyle konuştu:

‘’Oğlum Hasan Hüseyin Özdemir’in düğün merasimi için uzaktan yakından burada bizlerle birlikte olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah çiftimizin bir ömür boyu mutlu olmasını diliyorum’’ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.