DOLAR 32,4464 -0.13%
EURO 34,7887 -0.54%
ALTIN 2.438,450,11
BIST 9.938,112,28%
BITCOIN 20902871,19%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCALI İŞ İNSANI BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA 2 OKUL BAĞIŞI…
6333 okunma

AKÇAKOCALI İŞ İNSANI BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA 2 OKUL BAĞIŞI…

ABONE OL
14/06/2022 16:19
AKÇAKOCALI İŞ İNSANI BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA 2 OKUL BAĞIŞI…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’ya yaptığı çok sayıda bağış ile ilçe halkının gönlünde taht kuran hayırsever iş insanı Burhan Özdemir, bu kez memleketi Akçakoca’ya 2 okul bağışında bulunuyor.

İstanbul merkezli Optimal şirketi yönetim kurulu başkanı olan Burhan Özdemir, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ikinci şirketi ünvanına sahip olan şirketi aracılığıyla ülkenin dört bir yanındaki mega projeleri yerine getirirken Akçakocalı hemşehrilerinin taleplerini de geri çevirmiyor.

Memleketine olan bağlılığını bugüne dek bağış yaptığı çok sayıda proje ile defalarca gösteren genç ve başarılı iş insanı Burhan Özdemir, son olarak Düzce Valiliği ile imzaladığı protokol ile 2 okul projesini de girmiş oldu.

Akçakocalı hayırsever iş insanı Burhan ÖZdemir ile Düzce Valisi Cevdet Atay’ın imza töreninde, kendilerine Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç da eşlik etti.

ANNESİNİN İSMİ OKUL İLE ANILACAK

Memleketine aşık işadamı Burhan Özdemir’in yapımına başlayacağı projelerden biri, Yalı mahallesi İstanbul caddesi üzerinde olan, geçmişte Yalı İlkokulu olarak bilinen ve son aylarda yıktırılan arsaya yapılacak olan ortaokul.

Buraya yapılacak olan imam hatip ortaokuluna Burhan Özdemir’in annesi Nezahat Özdemir’in ismi verilecek. 16 derslikli Nezahat Özdemir İmam Hatip Ortaokulunun projesinden yapımına kadar tüm harcamalarını Burhan Özdemir’in şirketi Optimal karşılayacak.

Yapımı tamamlanan okul daha sonra Miliiği Eğitim Müdürlüğü’na bağışlanacak.

İMAM HATİP ORTAOKULU TOKİ’DEN YENİ YERİNE TAŞINACAK

Yapılacak olan İmam Hatip Ortaokulu, yeni bir İmam Hatip okulu olmayacak. TOKİ’nin olduğu bölgede var olan İmam Hatip Ortaokulu yeni yerine yeni ismiyle taşınırken, mevcut İmam Hatip Ortaokulu ise bölge için bir ihtiyaç haline gelen ilkokula dönüşecek.

DİĞER ÖNEMLİ PROJE MEZUN OLDUĞU LİSE

Burhan Özdemir’in yapımına katkı vereceği bir diğer proje ise kendisinin de mezunu olduğu, eski adıyla Akçakoca Lisesi olan, yıkıldığında Barbaros anadolu Lisesi adını taşıyan Çuhallı çarşısındaki lise.

Bakanlık tarafından yaptırılacak olan 20 derslikli okulun proje ve mimari desteğini verecek olan Burhan Özdemir, Bakan yardımcısının kendisiyle yaptığı bir görüşmede, mezunu olduğu liseye katkı vermesini istediğini söylemesi üzerine mimari ve proje desteği sözü vermiş.

Akçakoca’ya sağlık ocakları, camilere halı ve malzeme yardımları başta olmak üzere mescit, çeşme, şadırvan gibi çok sayıda bağış yapan Burhan Özdemir, memleketine olan sevgisi ve hemşehrilerine olan bağlılığı nedeniyle bugüne dek milyonlarca lira değerinde yaptığı bağışların, bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğine ise hüç şüphe yok.

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.