
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının bir an önce sona ermesi ve hastaların şifa bulması için Akçakoca’da yatsı ezanının ardından camilerin hoparlöründen dua edildi.
Akçakoca Merkez camiinde, hoparlörden yatsı ezanının okunmasının ardından, koronavirüs salgınının son bulması için dualar yükseldi.
İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu, cami hoparlörlerinden “Ey Yüce Rabbim ellerimizi semaya açtık, kapına geldik. Gönüllerimizi şefkat ve duana açtık. Peygamberlerin, mazlumların, muhtaçların duasına icabet ettiğin gibi şu anda yaptığımız duaları kabul et Allah’ım. Bütün dünyayı kurutan, salgın hastalık karşısında bizlere ihanetini lütfeyle Allah’ım. Gazabından rızana, azabından affına sığınıyoruz Allah’ım. Her daim mazlum ve gariplerin yanında oldun, nezih milletimizden affını esirgeme Allah’ım. Hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlılarımıza kolaylıklar eyle Allah’ım. Ülkemizi, milletimizi, Müslüman alemini ve bütün dünyadaki insanları, dert, musibet ve salgın hastalıklardan muhafaza eyle Allah’ım. Yarabbim, zor günlerden geçiyoruz. Dirliğimizi birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eyle Allah’ım. Bu zor günlerimizde büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza güç ver Allah’ım” şeklinde dua etti.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24721 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18706 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16080 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15303 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
14194 kez okundu