DOLAR 32,3831 0.17%
EURO 35,0546 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BIST 9.097,960,20%
BITCOIN 2272184-0,27%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

478 okunma

AKÇAKOCA’DAN AFRİN’E DUALARLA DESTEK

ABONE OL
23/02/2018 15:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TSK tarafından Afrin’de yürütülen operasyona Akçakoca’dan tam destek.

Müftü bey’e duyuru yapmama tepkisi

Cemaate Cuma namazını kıldıran İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı’ya bazı vatandaşların tepkili oldukları gözlendi. Müftü Taşçı’ya defalarca tembih edilmesine rağmen, namaz sonrasında organizasyonla ilgili cemaate duyuru yapmaması, kendisini eleştiri konusu yaptı.    

Cuma namazı çıkışında Merkez camii karşısında bir araya gelen binlerce Akçakocalıya cami çıkışında çikolatalar ve Türk bayrakları dağıtıldı.

Bayraklarını alan vatandaşlara, cami avlusunda 4 farklı noktaya konan tezgahlardan etli pilav, ayran ve tatlıdan oluşan ikramlar yapıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı ve imam hatipler tarafından okunan dualara eşlik eden binlerce Akçakocalı, bir süre Düzce Belediyesi mehter takımı tarafından seslendirilen fetih marşlarını dinlediler.

Katmakam Öztürk başta olmak üzere, ilçe protokolünden hemen herkesin katıldığı Mehmetçik için dua organizasyonuna kadınıyla erkeğiyle binlerce Akçakocalının katıldığı görüldü.

İl dışında olan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, programa katılmazken, başkan yardımcıları ve belediye amirleri cami avlusunda yerlerini aldı.

Dualar ve mehteran bölüğünün gösterisinin ardından önce mehter takımı ve protokol, ardından binlerce Akçakocallı Merkez çarşıdan Cumhuriyet meydanına kadar yürüdüler.

Mehmetçiğe destek etkinliği Meydan’da son buldu.

Organizasyonun gizli kahramanı Akçakocalı bir işadamı 

Akçakoca’da son dönemde yapılmış en büyük organizasyonlardan biri olan Afrin ve Mehmetçikle dayanışma ve dua programının kim ya da kimler tarafından organize edildiği bilinmemekteydi.

Cuma namazı çıkışında yaptığımız araştırmalarda, sözkonusu etkinliğin tüm masraflarının Akçakocalı hayırsever bir işadamı olduğu belirtildi.

hayırsever işadamının isminin bilinmesini istemediği için açıklama yapmaktan özellikle kaçındığı görülürken, ser verip sır vermeyen bu işadamı organizasyona katılan herkesin hayır duasını aldı.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.