DOLAR 32,5274 -0.07%
EURO 34,8133 -0.18%
ALTIN 2.431,630,07
BIST 9.733,610,92%
BITCOIN 2117183-2,77%
Düzce
30°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

312 okunma

AKÇAKOCA’DAN AFRİN’E DESTEK (VİDEO HABER)

ABONE OL
09/02/2018 14:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ulusal Fındık Konseyi Yönetim Kurulu (UFK) Üyesi ve Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran, Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat, Suriye’nin Afrin bölgesinde sürdürülen ‘Zeytin Dalı’ harekatın da mücadele eden Mehmetçiğe İç fındık göndererek destekte bulunuldu.
Başaran, öncelikli olarak  Akçakoca’da ki muhtarları bu düşüncede hareket ettikleri için kutladığını söyledi..

Bizler için Suriye’de mücadele eden Mehmetçiğin onurlu bir şekilde destek verdiklerin belirten Başaran,” Muhtarların bu moral ve motivasyon için böyle bir destek vermeleri ve bu desteği de bizleri ortak ettikleri için, imkan sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Biz şu an buradayız ama gönlümüz Mehmetçiğin yanında. Suriye’den ayrıca sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz. “dedi.

Fındık üreticileri olarak Mehmetçiğimize az da olsa fındık göndermek istedikleri aktaran Başaran, şunları kaydetti:

“Bizler bu gün buradayız ama onlarla beraber cephede omuz omuza olabileceğimizi ifade etmek istiyoruz. Muhtarların öncülüğünde Akçakoca çiftçileri olarak az da olsa moral vermek için kendi ürünümüz olan fındığımızı muhtarım aracılığıyla onlara iletmek istiyoruz. Mehmetçiğimize de başarılar diliyorum” dedi.

Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat,’ta, “Akçakoca’da ki muhtarların genel kanaati doğrultusunda Salı günü Suriye sınırına gitmek için bir gezi düzenledik. Amacımız uzaktan ve gönülden yapılan duaları yerinde amin demek. Elimiz boş gitmek istemedik. Değişik kurumlardan aldığımız fındıkları da oraya getirmek için topladık. Bu manada bizlere destek veren İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve destek veren tüm kesimlere teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklamanın ardından Salı günü gönderilmek üzere çuvallara konulan iç fındık,  üzerine “Mehmetçik Afrin” yazısı yazıldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.