DOLAR 32,3408 0.18%
EURO 35,1242 -0.2%
ALTIN 2.235,77-0,33
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2058382-5,92%
Düzce
14°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA TOPLANTI DÜZENLENDİ
2766 okunma

AKÇAKOCA’DA TOPLANTI DÜZENLENDİ

ABONE OL
26/01/2023 14:43
AKÇAKOCA’DA TOPLANTI DÜZENLENDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’nin Akçakoca ve Gölyaka ilçelerinde 2023 yılı ORKÖY destek kredileri hakkında köy muhtarlarına bilgi verildi. Gölyaka’da destek kredileri için kura çekimi de yapıldı.

Düzce’de orman köylüsünü desteklemek amacıyla bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü tarafından muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nce verilen ORKÖY destek kredileri hakkında ilgili köy muhtarları bilgilendirildi.

İşletme Müdürü Levent Kartal başkanlığında yapılan toplantıya, İşletme Müdür Yardımcısı Fatih Dinçer ve işletme şefleri de katılım sağladı. Toplantıda, 2023 yılı ORKÖY ferdi kredileri hakkında başvuruda bulunan köy muhtarları merak ettikleri konulara ilişkin aydınlatıldı.

Toplantıda, köylerde gelecek hafta yapılacak olan ORKÖY toplantılarında projelere katılmak isteyen orman köylülerinin tespit işlemlerinin yapılmasına karar verildi. Toplantı köy muhtarlarının talep ve isteklerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.

Öte yandan 9 köy muhtarlığına dış cephe mantolama ve 1 köy muhtarlığına fenni arıcılık kredisi tahsis edildi.

Gölyaka’da kura çekimi yapıldı

Diğer taraftan Gölyaka’da da orman köylerinin muhtarlarına yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman köylülerinin desteklenmesi kapsamında Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nce verilen ORKÖY destek kredileri hakkında köy muhtarlıklarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.
İşletme Müdürü Hülya Birtürk başkanlığında oluşturulan komisyon tarafından ilgili köy muhtarlarının katılımıyla kredi kullanmak isteyen vatandaşların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi ile ısı yalıtım, tambur, traktör, süt sığırcılığı, fenni arıcılık ve GES kredileri kullanmaya hak kazanan vatandaşlar belli oldu.

Köy muhtarlarının talep ve isteklerinin dinlenmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.