DOLAR 32,5952 0.35%
EURO 34,8056 0.16%
ALTIN 2.506,560,90
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20790220,37%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

1417 okunma

Akçakoca’da Serpme Kahvaltının Öncüsüne Rağbet Yüksek

ABONE OL
05/05/2017 12:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da serme kahvaltı geleneğini başlatan Mustafa’nın Yeri Balık Lokantasına müşterilerin ilgisi ilk günkü gibi yüksek.

Serpme kahvaltıyı ilçede ilk başlatan kurum

Damak zevkinde bir marka haline gelen Mustafa’nın Yeri’nin ilçe dışından gelen müdavimleri her fırsatta denize nazır kahvaltı yapmak için Akçakoca’ya geldiklerini ve yıllardır oturmaktan keyif aldıkları Mustafa’nın Yeri’ndeki köy kahvaltısından vazgeçemediklerini söylüyorlar.

Serpme kahvaltıyı Akçakoca’da ilk başlatan esnaflardan olan Mustafa Topuz ise müşterileriyle kurduğu bu güçlü bağı, kahvaltı ve balık konusundaki uzun yıllara dayalı tecrübeyle kurduğunu ifade ediyor.

Sadece Akçakoca’nın değil, kahvaltı konusunda bölgenin de en prestijli mekanlarından biri olan Mustafa’nın yeri balık lokantasının kahvaltı menüsü de oldukça zengin.

En az dört sıcak ürün masaya konuyor

Serpme kahvaltı konseptinde bulunan klasik çeşitlerin yanı sıra, mutlaka en az dört çeşit sıcak ürünle kahvaltı menüsünü zenginleştiren Mustafa Topuz, benzer çeşitliliğe sahip fazlaca işletmenin kalmadığının da altını çiziyor.

Deniz ürünleri konusunda öteden beri hatırı sayılır bir beğeniye sahip olan Mustafa’nın Yeri’ni kahvaltı nedeniyle tercih edenlerin sayısındaki artış o denli yüksek ki, bazı hafta sonları masa rezerve etmeyenler, bir süre masaların boşalmasını bekleyebiliyorlar.

Kahvaltı sofrasına denizden gelen serinlik eşlik ediyor

 

Özellikle Bahar ve Yaz aylarında aşırı bir ilginin yaşandığı Mustafa’nın Yeri, eşsiz bir kahvaltı, limitsiz çay servisi ve doyumsuz bir deniz manzarası eşliğinde unutulmayacak bir gün geçirmek isteyen ailelerin ilk tercihlerinde yer alıyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.