DOLAR 32,5603 0.03%
EURO 34,8505 -0.07%
ALTIN 2.431,700,08
BIST 9.714,610,72%
BITCOIN 21735760,92%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA GALATASARAYLILAR DERNEĞİ KURULDU
3312 okunma

AKÇAKOCA’DA GALATASARAYLILAR DERNEĞİ KURULDU

ABONE OL
15/12/2022 18:17
AKÇAKOCA’DA GALATASARAYLILAR DERNEĞİ KURULDU
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun seneler sonra Akçakoca’da Galatasaraylar Derneği kuruldu. Merkez çarşıda 3 katlı bir binayı kiralayan kurucu Akçakocalılar, görkemli bir açılış için hazırlıklara başladılar.

Kurucu başkanlığını Şükrü Sertan Lokum’un yapacağı dernek için, iş insanı Ahmet İnceoğlu gibi sıkı taraftarlarla geçici bir yönetim kurulu oluşturulurken, Galatasaraylılar Derneği, kuruluş ilanından kısa süre sonra ilk olağan kongresini gerçekleştirecek.

Galatasaray Kulüp yöneticileriyle yapılan sıkı temaslar sonucunda tüzük kurallarına uygun bir dernek yönetimi oluşturan Akçakocalı kurucu yöneticiler, dernek lokalinin Galatasaray maçlarının ücretsiz olarak izleneceği bir buluşma alanına dönüşeceğini, asla para kazanmak amacı taşımayacağını ifade ettiler.

Dernek kurucu yöneticileri, Akçakoca’da oldukça iddialı bir dernek olacaklarını, kısa sürede üye sayısını yükseğe çıkartacaklarını söylerken, üyelik aidatının normal üyeler için yıllık olarak en az 500 TL, Ultraslan üyeliği için de 200 TL. olarak belirlendiğini sözlerine eklediler.

Güzel bir açılış organizasyonu için bugünden kolları sıvayan kurucu yöneticiler, eskiden var olan ve uzun zaman önce kapatılan dernekle bir ilgilerinin olmadığını; yeni bir heyecan ve yeni bir yönetimle, taraftarlık ve centilmenliğin öne çıktığı bir anlayışla, spor sever camiaya hizmet etmek aşkıyla yola çıktıklarını söylediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.