DOLAR 32,5153 -0.08%
EURO 34,9414 0.28%
ALTIN 2.434,860,50
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2080704-1,05%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA SINAV KURS’TAN YKS’DE TERCİH YAPACAK OGRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ
3662 okunma

AKÇAKOCA SINAV KURS’TAN YKS’DE TERCİH YAPACAK OGRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

ABONE OL
28/07/2022 06:26
AKÇAKOCA SINAV KURS’TAN YKS’DE TERCİH YAPACAK OGRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın tek kurumsal eğitim markası olan Sınav Eğitim, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre en doğru tercihi yapmak isteyen gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediyor.

Üniversiteli adaylarının 18 – 19 Haziran’da yapılan YKS sonuçlarının açıklanması ile tercih heyecanı da başladı. Yüz binlerce genç, geleceklerini inşa edecekleri mesleklerin ilk adımı olan üniversite eğitimi için tercih yapacak.

Akçakoca Sınav Eğitim Kurumları koordinatörü ve kurum yetkilisi Gülsen Öztürk yaptigi açıklamada, Tercih Danışma ve Rehberlik Merkezleri ile üniversite seçimi konusunda yarından itibaren ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceklerini belirtti.

Ücretsiz hizmet verecek olan Tercih Danışma ve Rehberlik Merkezi YKS’ye giren gençlerin tercihlerini en doğru şekilde yapabilmelerine katkı sağlayacaklarini belirten Öztürk, “Uzman ve deneyimli kadromuzla gençlere puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlere göre tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmeleri için destek olmaya başladık. Danışmanlık hizmetini sadece kendi kurum öğrencilerimizin dışında tüm öğrencilerimiz faydalanabilecektir. Danışmanlık hizmeti almak isteyen öğrencilerimizi kapalı pazar yeri BİM market üstündeki eğitim kurumumuza bekliyoruz” dedi.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.