DOLAR 32,5156 -0.09%
EURO 34,9696 0.35%
ALTIN 2.435,520,52
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2085357-0,50%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

525 okunma

Akçakoca Rotary Kulübü Proje Destekçilerine Jest Yaptı

ABONE OL
20/11/2017 18:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary kulübü yönetimi, ilçe genelinde yürüttükleri birçok farklı projede kendilerine destek olan kişi ve firmalara plaket takdim etti.

Bir balık lokantasında verilen yemekte plaket sahiplerine yemek veren rotaryenler, yemek sonunda plaket sunumlarını gerçekleştirdiler.

Rotary kulübünün farklı zamanlarda ağız diş taraması, meme ve rahim ağzı kanseri erken tanı çalışmaları ve Akçakoca Devlet hastanesine kazandırılacak diyaliz makineleri çalışmalarında kendilerine destek olan kişilerden Mehmet Oktay ve Bahattin Özcan’a plaketlerini takdim ettiler.

Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez, restaurant işletmecisi olan Bahattin Özcan’a plaketini sunmadan önce yaptığı kısa konuşmada, hem rotaryenlere verilen destek hem de turizm alanında verilen katkılardan dolayı bu plaketi kendilerine takdim etme gereği duyduklarını söyledi.

Özcan’a plaketini veren rotaryen ise gelecek dönem guvernör yardımcısı Boğaçhan Yıldırım oldu. Yıldırım yaptığı konuşmada, Bahattin Özcan’ın Akçakoca’da rotary kulübünün kuruluş sürecinde çok önemli destekler verdiğini söyleyerek, Akçakoca’nın Türkiye’de ve uluslararası boyutta tanıtımı noktalarında çok ciddi boyutta katkıları olduğunu söyledi.

 

Bahattin Özcan ise yaptığı konuşmada, rotary kulübüne teşekkür ettiğini ifade ederek her zaman onların yanında olduklarının altını çizdi.

Daha sonra bir plaket de Akçakoca’nın en eski fotoğraf stüdyolarından birine sahip olan Mehmet Oktay’a verildi.

Akçakoca Rotary kulübü Başkanı Cemil Gülez, plaketin diyaliz makinelerinin alımları sürecinde ve çevre temizlik etkinliklerinde verilen sponsorluk desteğinden ötürü verildiğini belirtirken, plaketi Oktay’a takdim eden isim ise bir sonraki dönemde Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı olacak olan Erkan Güldiken oldu.

Usta fotoğrafçı Mehmet Oktay plaketini alırken yaptığı konuşmada, 1964’ten beri fotoğrafçılık yaptığını, hâlâ da çocuklarıyla birlikte çalıştığını söyleyerek rotary kulübüne teşekkür etti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.