DOLAR 32,2252 0.04%
EURO 35,1329 0.13%
ALTIN 2.503,510,13
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2140293-0,69%
Düzce
23°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA MTA TESİSLERİ İÇİN KRİTİK GÜNLER…
2970 okunma

AKÇAKOCA MTA TESİSLERİ İÇİN KRİTİK GÜNLER…

ABONE OL
08/05/2024 15:59
AKÇAKOCA MTA TESİSLERİ İÇİN KRİTİK GÜNLER…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Değirmenağzı plajında bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesine ait MTA dinlenme tesisleri Bolu belediyesine devredilebilir. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın MTA tesisleriyle ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile temas halinde olduğu ortaya çıkarken, kısa süre sonra ihale edileceği öğrenilen MTA işletmeciliği için gözler Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’a çevrilmiş durumda.

Bolu belediye başkanı Tanju Özcan’ın seçimlerde dile getirdiği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Akçakoca’daki Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait MTA tesislerinin Bolu Belediyesinin kullanımına vereceği sözü gerçekleşecek mi?

Özellikle dar gelirli vatandaşların Akçakoca’daki bu tesislerde tatil yapmasını hayal eden Başkan Özcan’ın tesislerle ilgili talebi sürerken Yavaş’ın ise tesis için ihale hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Bolu belediye meclisinde tesislere talip olduğunu söyleyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın verdiği sözü hatırlatan Özcan, bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla talebini ve sözü tekrar hatırlattı.

Mansur Yavaş’ın 4 yıl önceki sözünü hatırlatan Bolu belediye başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

‘Sayın Mansur yavaş’a 4 yıl önce gittim. Bolu’ya çok yakın olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin uhdesinde bulunan MTA yazlık tesislerini talep ettim. O zaman kendisi bana memnuniyetle veririm ama meclis çoğunluğum yok, bu kararı çıkartamam demişti. 4 yıl önce verdiği söze istinaden tesislerin Bolu belediyesine tahsisi için protokol imzalama yetkisini aldım. Sayın Mansur Yavaş sözünün eri bir Belediye Başkanı olarak Türkiye’de tanınıyor ama Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynaklı aldığım bilgilere göre, burası için ihaleye çıkma kararı alındığını duyuyorum. Muhtemelen sayın başkanın bundan haberi yoktur. Sadece sözünü hatırlatmak için bu meclis kararını aldık, vereceği sözü tutacağından eminim.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ