DOLAR 32,3439 0.19%
EURO 35,1181 -0.2%
ALTIN 2.239,70-0,16
BIST 8.905,412,15%
BITCOIN 2023213-8,21%
Düzce
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MHP Akçakoca ilçe başkanlığında Levent Akça sesleri…
7549 okunma

MHP Akçakoca ilçe başkanlığında Levent Akça sesleri…

ABONE OL
06/07/2021 09:19
MHP Akçakoca ilçe başkanlığında Levent Akça sesleri…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Mustafa Özensel’den boşalan MHP ilçe başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merakla beklenirken, MHP kulislerinde eski ilçe başkanlarından Levent Akça sesleri yükseliyor.

2014 döneminde MHP Akçakoca ilçe başkanlığı görevini yürüten Levent Akça, hem partisinin tüm kademelerinde adeta bir asker disipliniyle hiç gocunmadan vazifeler üstlenmesi hem de yüksek tahsili ve siyasi deneyimleriyle ismi en çok zikredilen kişi olarak öne çıkıyor.

MHP için her an görev almaya hazır olan ziraat teknisyeni Levent Akça, kendisi teşkilatta yer almadığı dönemlerde dahi maddi ve manevi tüm olanaklarıyla partisi için hizmet eden biri olarak herkes tarafından takdir görüyor.

Son günlerde Mustafa Özensel’in istifası ve devamında mevcut yönetimin MHP Genel Merkezi tarafından lağvedilmesiyle birlikte, partili olsun olmasın, tüm dikkatler tecrübeli siyaset insanı Levent Akça’ya çevrildi.

MHP’nin Cumhur İttifakı’nın ortağı olması hasebiyle merkezi hükümetin de görünmeyen ortağı olması, ayrıca Akçakoca belediyesinin MHP’li başkan ve kadrosu eliyle yönetiliyor olması, MHP ilçe başkanı olacak kişinin sorumluluklarını artırdığı gibi, bu sorumlulukları hakkıyla yerine getirebilecek siyasetçinin de hem tecrübeli olması hem de Cumhur’un diğer ortağı ve Belediye yönetimi ile dengeleri gözetecek biri olması bekleniyor.

Bu meziyetlere sahip olduğu tüm çevrelerce kabul gören Levent Akça’nın ilçe başkanlığına getirilmesine bu açıdan kesin gözüyle bakılıyor.

MHP Genel Merkezinin ilçe başkanlığı konusunda vereceği karar merakla beklenirken, partinin üye ve seçmenleri kadar ilçe kamuoyu da bu kararın geciktirilmeden verilmesini bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.