DOLAR 32,5671 0.08%
EURO 35,0040 0.45%
ALTIN 2.429,910,29
BIST 9.763,790,43%
BITCOIN 2095457-3,80%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

342 okunma

AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ TAM KADRO ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPTI

ABONE OL
10/09/2018 14:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında MYK üyeleri, Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile il ve ilçe başkanları, 9 Eylül Pazar günü partinin 95. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir’e gittiler.

CHP Akçakoca İlçe Başkanı Ömer Başar ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de İl örgütüyle birlikte Anıtkabir’de oldular.

CHP Akçakoca ilçe yönetimi, saat 11.00’de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı programda yer aldıktan sonra, öğleden sonra CHP Genel merkez binasını ziyaret ettiler.

Parti’nin 95’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Kılıçdaroğlu  başkanlığındaki heyet,  Aslanlı Yol’dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  mozolesine geldi.

Kılıçdaroğlu’nun kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Heyet, mozoleye çıkan merdivenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten  sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Kılıçdaroğlu burada, Anıtkabir Özel  Defteri’ni imzaladı.

İnönü de ziyaret edildi

Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrine de çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir programından sonra partinin genel merkez binasına giden Akçakoca heyeti, burada parti yöneticilerini ziyaret ettiler. 

Akçakoca heyeti daha sonra akşam saatinde Zülfü Livaneli korosunun konser verdiği, şair Sunay Akın’ın ise bir sunum yaptığı programa katıldılar. 

CHP Akçakoca İlçe Örgütü, saat 21.30’da programın bitmesinden sonra Akçakoca’ya dönüş yaptılar. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.