DOLAR 32,5898 0.35%
EURO 34,8461 0.3%
ALTIN 2.493,490,38
BIST 9.672,191,55%
BITCOIN 21055871,82%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

”Akçakoca İçin Birlik Olup Ankara Yolunu Aşındıralım!..”
2477 okunma

”Akçakoca İçin Birlik Olup Ankara Yolunu Aşındıralım!..”

ABONE OL
30/11/2022 14:04
”Akçakoca İçin Birlik Olup Ankara Yolunu Aşındıralım!..”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda yaptığı hayır işleriyle ilçe halkının gönlünde taht kuran hayırsever öğrenci velisi Şafak Engin, bağımsız milletvekili olarak siyaset yapmayı düşündüğünü açıklamasının ardından da siyasi kulvarda gayret gösteriyor.

Yerel siyasi gündemi yakından takip eden bağımsız milletvekilliğine aday isim Şafak Engin, siyaset arenasında da iyi işler yapacağının sinyalini veriyor.

Son olarak sosyal medya hesabından ilçe başkanlarına çağrı yapan Şafak Engin, Akçakocalılık ortak paydasında hareket edilmesini ve tek ses- tek nefes olarak Ankara’ya gidilmesini salık verdi.

Farklı siyasi kulvarlarda yer alınsa bile bir araya gelip Akçakoca’nın çıkarı için hareket edilmesi gerektiğini belirten Engin, bu çağrısıyla geçmiş yıllarda farklı siyasi parti ilçe başkanlarının bir araya gelerek yaptıkları toplantıların önemine bir kez daha işaret etmiş oldu.

Şafak Engin’in siyasetçilere yaptığı çağrı şu şekilde:

”Suni ve geçici kavgaları bir tarafa bırakalım. Tüm ilçe başkanlarımıza sesleniyorum!.. Ayda bir bir araya gelip toplanalım, Akçakoca’mızı; Akçakoca sorunlarını konuşalım. Kol kola girelim.  Gerekirse Ankara’ya kadar yürüyelim. Gerekirse Ankara’da kapı kapı bakanlıkların kapısını aşındıralım. Tuttuğumuzu koparabilmek için birlik beraberlik gerekiyor. Birlik beraberliği Akçakoca için yapmamız gerekiyor. Sayın ilçe başkanlarımın bu çağrımı dikkate alacağını umuyorum. En kısa zamanda ilçe başkanlarımla bir araya gelip Akçakoca’mızı konuşmak, Akçakoca’nın sorunları ile ilgili dosya hazırlamak ve Ankara’da bu dosyayı ilgili bakanlıklara vermenin, yani tuttuğumuzu koparmanın zamanı geldi de geçiyor.

ŞAFAK ENGİN”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.