DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046520-2,60%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİNDE DEVRİM GİBİ YENİLİKLER…
4707 okunma

AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİNDE DEVRİM GİBİ YENİLİKLER…

ABONE OL
16/11/2023 13:23
AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİNDE DEVRİM GİBİ YENİLİKLER…
5

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Devlet Hastanesine çok sayıda yeni hekim, yeni ölçüm cihazları ve ekipman desteği geldi. Civar ilçelerde bile bulunmayan ölçüm cihazlarıyla kabuğunu kıran devlet hastenemize, ataması yapılan yeni uzman hekimlerimizin gelmesi ise an meselesi.

Akçakoca Devlet Hastanesi başhekimi Operatör Dr. Sonay Kıvrakdal’ın yoğun girişimleriyle birçok alanda yeniliklere imza atan hastanemiz, bünyesinde barındırdığı çok sayıda branş hekimi sayesinde ilçe halkına sağlık hizmeti verirken, hastaların çevre il ve ilçelere gitmelerinden kaynaklı mağduriyetlerinin de önü kesilmiş olacak.

İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz’ın büyük desteklerini alan ve koordineli çalışmalar ile hastanemizin hizmet kalitesini yükselten başhekim Kıvrakdal, il müdürü Yılmaz’a destekleri nedeniyle teşekkür ederken, bu işbirliği sayesinde yeni uzman hekimlerin ilçemize gelmesinin de an meselesi olduğu aşikar.

Son günlerde Akçakoca Devlet Hastanemize kazandırılan hizmetler satır başlıkları ile şunlar:

  • Acil uzman hekim Mustafa Tosun hastanede göreve başladı.

  • Kemik mineral dansitometre cihazı hastanemize kazandırıldı. Bu cihaz ile kemik erimesi testi hastanemizde yapılabilecek.
  • Mammografi cihazı hastaneye kazandırılarak meme kanseri taramaları ile erken teşhis ve tedavinin önü açıldı.
  • Odiometri cihazı hastaneye kazandırıldı, hizmet veriyor.
  • Tomografi cihazı hastaneye getirilerek çekimlere başlandı.
  • Fizik tedavi cihaz ve ekipmanı hastanemize kazandırılarak hizmete başladı.
  • Hastanemizdeki eksik uzman kadrosunun tamamlanması için verilen yoğun çaba sonrası çocuk doktoru ve radyoloji uzmanı atamaları yapıldı. Uzmanlarımız önümüzdeki günlerde Akçakoca’ya gelecek.
  • Bir süredir hastanemizde uzman doktor olmaması nedeniyle fizik tedavi hizmeti verilemiyordu. Yoğun temaslar sonrası fizik tedavi doktoru Doğuş Kavaz ilçemize atandı. Uzman doktor Tavaz, hastalarımıza hizmet vermeye başladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.