DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21007310,73%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

475 okunma

AKÇAKOCA ADD’ DEN 8 MART KAHVALTISI

ABONE OL
08/03/2018 23:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği, Ev Emekçisi  Kadınlar ve Üniversitede Okuyan Kız Öğrencilere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Bir Kahvaltı İkram Etti.

ADD nin Kamelya Restaurantta düzenlediği  8 marta özel kahvaltıya 50 nin üzerinde  sadece ev hanımı olup sosyal etkinliklere katılma fırsatı olmayan kadın ve üniversitede öğrenim gören kız öğrenciler katıldı.

 Özel olarak davet  edilen konuklarına  kısa bir hoşgeldiniz konuşması yapan ADD Akçakoca Şube Başkanı Müjgan Alas neden  8 Martın kadınlar günü olarak kutlandığını belirterek “ Kadınların erkeklerle eşit şartlarda yaşam koşullarının sağlanması için verdiği mücadelede Ulu önder Atatürk kendini medeni sayan Avrupa ülkelerinden önce seçme ve seçilme hakkı vererek, kadınlarımıza sosyal ve ekonomik haklar kazandıran medeni nikahı zorunlu kılarak bir çığır açmıştır. Kazandığımız hakların ışığında biz kadınlara ve çocuklarımıza karşın yapılan cinsel istismarlara, şiddete karşı asala sessiz kalmayacağız. Birimize yapılanı hep birlikte  diklenecek birbirimizin sesi olacağız.  Dayanışma içerisinde derdimize koşacak sevincimizi paylaşacağız” dedi.

Samimi bir sohbet içerisinde duygusal anların yaşandığı kahvaltı sonrasında ADD Yöneticileri davetli bayanlara mini saksılarda çiçek takdim ettiler ve yeni etkinliklerde buluşmak sözüyle vedalaştılar.

Güzel bir etkinlik olduğunu özellikle işi olmayan ev hanımları ile memleket özlemi yaşayan öğrenci kızları davet ettiklerini belirten ADD Başkanı  Alas yönetim kurulu adına  yaptığı  açıklamada “Düzenlenen kahvaltı etkinliğine destek veren adının belirtilmesini istemeyen destek sahiplerine ve mükemmel bir ev sahipliği yapan Kamelya  İşletmecilerine servis personeline teşekkür ederiz” dedi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.