DOLAR 32,5698 0.04%
EURO 35,0610 0.57%
ALTIN 2.427,310,18
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091474-3,89%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

348 okunma

Akçakoca 112 Personeli Müdürü Odasında Dövdü

ABONE OL
04/08/2018 02:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Takip internet haber sitesinde yer alan habere göre, Akçakoca’da görevli 112 personeli, bir anaokulu Müdürünü müdürlük odasında darp etti. Olay emniyete intikal etti.

Akçakoca 112 Acil Sağlık Merkezi’nde görevli Ç.E., nöbette olduğu sırada merkezde bulunan bilgisayar üzerinden yasa dışı internet sitelerine girerek bahis oynamaya başladı.

Bu esnada mesai arkadaşı Aslı Çöğender yanlış bu durumu fark ederek hemen Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’ne ve Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildi. İhbar olarak değerlendirilen bu durum Adli ve idari soruşturmaya dönüştü. 112 görevlisi Ç.E. hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Ç.E. SORUŞTURMAYA KIZDI

Yasal sitelere girdiği tespit edilen Ç.E. duruma çok kızarak kendisini şikayet eden mesai arkadaşı Aslı Çöğender’in eşi Ahmet Nihat Çöğender’i telefonuyla 3 kere aradı. Fakat Ahmet Nihat Çöğender olayın uzamaması ve herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için telefonu açmadı. Ç.E. halkalitoplukonutlari.com soruşturmaya sinirlenmesi ve Çöğender’in telefonunu açmamasına iyice kızarak Akçakoca Seher-Fedai Karabayıtık Anaokulu’nda müdür vekili olarak görev alan Ahmet Nihat Çöğender’in yanına gitti. Bir süre okulun önünde bekleyen Ç.E. daha sonra içeri girdi.

BİR ANDA SALDIRMAYA BAŞLADI

Müdür vekili Ahmet Nihat Çöğender’in odasına giden Ç.E. bir anda masayı yumruklamaya ve masa üzerinde bulunan kalemliği Müdür vekilinin kafasına vurarak darp etmeye başladı. Bu arada Müdür masasını da tekmeleyen Ç.E. masayıda Çöğender’in üzerine devirdi. Darp edilen Müdür Vekili Çöğender neyin ne olduğunu anlamazken, Ç.E’ye de tehditlerde bulundu.

SİZİ ÖLDÜRECEĞİM

Olay yerinde bulunan Müdür Vekili Ahmet Nihat Çöğender ve eşi 112 personeli Aslı Çöğender olayın şokunu atlatamazken, Ç.E. olay yerinden ayrılmadan önce ‘Sizi geberteceğim’ dedi. Şok üstüne şok yaşayan Çöğender çifti, hemen 115 Polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi. Darp raporu alan Ahmet Nihat Çöğender, Ç.E.’den şikayetçi oldu.

MİLLİ EĞİTİM SAHİP ÇIKTI

Olayın duyulmasının ardından Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Müdür Vekili Ahmet Nihat Çöğender’e geçmiş olsun ziyareti yaparak, yanlarında olduğunu ve olayın takipçisi olacaklarını belirttiler. Ç.E. hakkında soruşturma başlatılırken, meslekten uzaklaştırıldığı iddia edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.