DOLAR 32,3412 0.18%
EURO 35,1071 -0.23%
ALTIN 2.237,55-0,26
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2055216-6,37%
Düzce
14°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca, 08-11 Şubat’ta Emitt Turizm Fuarı’na katılıyor
2686 okunma

Akçakoca, 08-11 Şubat’ta Emitt Turizm Fuarı’na katılıyor

ABONE OL
26/01/2023 14:30
Akçakoca, 08-11 Şubat’ta Emitt Turizm Fuarı’na katılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kaymakamlığında yapılan toplantıda, Akçakoca’nın bu sene uluslararası EMİTT Fuarı’na katılması yönünde karar alınırken, tarafların hazır bulunduğu toplantıda, fuara ilişkin görev dağılımları da yapıldı.

Akçakoca kaymakamı Mustafa Can’ın koordinasyonunda yapılan toplantıya, Akçakoca Belediyesi, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Akçakoca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçakoca Turizm Derneği, Akçakoca Bakır ve Tencereciler Kooperatifi  başkan ve yetkililerinin katıldığı EMİTT (Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) değerlendirme toplantısında, turizm ilçesi Akçakoca’yı tanıtım çalışmaları ve yapılacak işlevlere dönük görev dağılımı yapıldı.

Düzce valiliği, Düzce Belediyesi ve diğer ilçeler ile birlikte 65 metre karelik özel stantta fuara katılım sağlanacak olup, yapılan toplantıda Akçakoca ilçesinin EMİTT fuar koordinasyonu sağlayacak isim olarak ilçenin başarılı turizmcisi Ömer Özcan seçildi.

EMİTT Fuarı Nedir?

EMITT Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biridir.

EMITT Turizm Fuarı 25 yıldır, Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı. Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platform.

EMITT’e her yıl ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.