DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22355001,52%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ’NİN TEŞKİLAT YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM
2758 okunma

AK PARTİ’NİN TEŞKİLAT YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM

ABONE OL
04/05/2023 13:00
AK PARTİ’NİN TEŞKİLAT YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs seçimleri öncesinde siyasi partilerin vatandaşlarla buluşma programları yoğunlaşırken, Ak Parti’nin teşkilat toplantısında davetli topluluk salona sığmadı.

Saat 19.00’da Öğretmenevi yemek salonunda gerçekleşen teşkilat toplantısına, Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatlarında yer almış, belediyelerde, belediye meclislerinde ve İl Genel meclislerinde yetki almış isimler davet edilirken, Partinin Düzce milletvekili adayları ile Düzce belediye başkanı Faruk Özlü de yemeğe katılan isimlerdendi.

Yemekli buluşmada ilk konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, ‘Bu buluşma ile Ak davaya gönül vermiş herkesi bir araya getirmek istedik. Burada bulunan kalabalık bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Bu seçimler bizim için hak ile batılın mücadelesi seçimi. Bizim ne yapacağımız belli fakat karşımızdakilerin tek gayesi Cunhurbaşkanımızı indirmek. İnşallah 14 Mayıs gecesi Cumhurbaşkanımızın, Reisimizin balkon konuşmasını hep birlikte izleyeceğiz. Düzce ölçeğinde de iyi çalışıp 3 milletvekilini Meclise göndereceğiz. İnşallah bunu yaptıktan sonra Düzce’nin br bakanının olmasını sağlayacağız’ dedi.

İlçe başkanı Esver Sarıoğlu’nun konuşmasını tamamlamasının ardından Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu bir konuşma yaparak, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Ardından Akçakoca belediye eski başkanı Nazmi Çiloğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından, sırasıyla kürsüye davet edilen hatiplerden Akçakocalı 2 sıra milletvekili adayı Ercan Öztürk ve 3. sıra milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu birer konuşma yaptı.

Akçakocalı vekil adayı Ercan Öztürk’ün konuşmasının sonunda, ‘Çok çalışıp 3 milletvekilini meclise göndermeliyiz. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere öyle bir çalışmalıyız ki seçim sonunda Esvet başkanımız bir daha teşkilat yemeği vermek zorunda kalsın’ sözleri bol alkış aldı.

Vekil adaylarının konuşmalarının ardından kürsüye davet edilen Ak Parti’nin Akçakoca’daki kurucu ilçe başkanı Dursun Çakır ile ardından davet edilen Düzce belediye başkanı Faruk Özlü haziruna hitap etti.

Sanayi ve Teknoloji eski bakanı ve halihazır Düzce belediye başkanı Faruk Özlü, konuşmasında 14 mayıs seçimlerinin yüzyılın seçimi olduğunu ileri sürerek, ufak tefek kırgınlık ve küskünlüklerin geride bırakılması gerektiğini söyledi.

Türkiye’deki ekonomik sıkıntıları kabul ettiğini kaydeden Özlü, Dünya genelinde de bir krizin var olduğunu unutmamak gerektiğini söyledi. Dünyadaki fiyat yükselişlerini Türkiye’nin tek başına durdurmaya gücünün yetmeyeceğini vurgulayan Özlü, diğer taraftan vatandaşın alım gücünü yükseltecek adımlar atan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti hükümetinin hamleleriyle krize karşı dünyada en başarılı sınavın verildiğini söyledi.

Başkan Özlü’den sonra son olarak kürsüye davet edilen isim ise Ak Parti Düzce 1. sıra milletvekili adayı Ayşe Keşir oldu.

Keşir, 14 Mayıs seçimlerinin önemi üzerine etraflıca bir sunum yaparken, yaptığı ateşli konuşma konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

Konuşmaların ardından teşkilat toplantısı sona ererken, davetliler, katılımcı konuklar ayrılmadan kendileriyle bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.