DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22355001,52%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

271 okunma

AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ORTAK AÇIKLAMA YAPTI

ABONE OL
23/04/2019 10:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Partili bir grup gencin İl Başkanı Mustafa Keskin’le gerçekleştirdikleri ”korsan” toplantıya, partinin farklı düzeydeki yönetim kadrolarından tepki üstüne tepki geliyor.

100’e yakın gencin il başkanı Keskin’le yaptıkları toplantıya İlçe Başkanı dergah Akça ve ilçe yönetiminden bir tek kişi dahi çağrılmamış, sadece belediye meclis üyeliğine seçilen 5 isim davet edilmişti.

Bu yapılan kahvaltılı toplantıda seçim gündemi masaya yatırılmış ve yeni ilçe yönetimine yönelik öneriler istişare edilmişti.

Yapılan toplantıdan haberdar edilmeyen Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ile Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caner Kalmukoğlu birer tepki açıklaması yapmış ve kınamışlardı.

İlçe Başkanı Akça, özellikle İl Başkanı Keskin’le aynı masada oturan MHP’li isim Sezgin Karayel’in toplantı masasında olmasına tepki gösteren bir açıklama yapmıştı.

Toplantı haberinin ardından yapılan haberlerde Ak Parti seçmenleri de yaşanan olaya tepki veren paylaşımlar yaparken, yapılan işin teşkilat teamüllerine uymayan ve adeta ‘korsan’ sayılabilecek bir organizasyon olduğuna dikkat çekmişlerdi.

Korsan toplantı, Ak Parti seçmenleri nezdinde ‘Ak Parti’nin yeni ilçe yönetimini MHP’mi dizayn edecek?” sorularının sorulmasına yol açarken, toplantıya son tepki veren kesim ise, o toplantıya davet edilen ve gençleri kırmayıp kahvaltıda yer alan Ak Parti’nin belediye meclis üyeleri oldu.

Ak Parti’nin Akçakoca belediye meclis üyesi olan 5 ismi, bugün yaptıkları yazılı bir açıklamayla, toplantıya ilişkin kendi pozisyonlarıyla ilgili bir kamuoyu bilgilendirme notu paylaştılar.

İşte o açıklama metni….

Ak Parti Akçakoca Belediye meclis üyelerinin basın açıklaması;

21.04.2019 tarihinde bizim de davetli olarak katıldığımız kahvaltı programı sonrası kamuoyuna yansıyan olumsuzluklar üzerine açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur.

Yeni mahalleden bir grup gencin organize etmiş olduğu kahvaltı programına belediye meclis üyeleri olarak davet edildik ve davet edildiğimiz programa meclis üyeleri olarak katılım sağladık.

Sonrasında programa katılan il başkanı ve yönetiminin programa davetli olduğunu orada öğrenmiş bulunduk.

İl başkanımızın da katılımından sonra ilçe başkanımız ve yönetiminin neden davet edilmediği hususunu ifade etme imkanımız da olmadı.

Kahvaltı sonrasında konuşulanlar ve sonrasında yerel basına yansıması ise her birimizi derinden üzdü.

İl başkanımızla toplantı ortamındayken yapılan eleştirilere tepki verme imkanı bulamadık ve toplantıyı terk edemedik.

Halen görevde olan Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanımız ve teşkilatımıza bağlılığımızı ifade ederek kamuoyu açıklaması yapma gereği duyulmuştur. Saygılarımızla…

Dinçer Pazvant
Ayfer Yılmaz
Yunus Emre Güner
Tarık Cingirt
İbrahim Öztaş


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.