DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2047576-2,29%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ’DEN AKÇAKOCA’DA ‘MOTORİZE’ GENÇLİK BULUŞMASI…
2084 okunma

AK PARTİ’DEN AKÇAKOCA’DA ‘MOTORİZE’ GENÇLİK BULUŞMASI…

ABONE OL
27/03/2024 08:53
AK PARTİ’DEN AKÇAKOCA’DA ‘MOTORİZE’ GENÇLİK BULUŞMASI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Akçakoca’da Gençlik Buluşması ile motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi. Dünyaca ünlü motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun da katıldığı buluşmaya yüzlerce genç ilgi gösterdi. Harika atmosfer 42. projeyi de beraberinde getirdi. Sofuoğlu ve beraberindeki ekibin motorlu kortej sürüşü Akçakoca halkı tarafından beğeniyle karşılandı.

AK Partinin Gençlik Buluşmasına; AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen ve Belediye Başkan adayı Osman Cumur’da katıldı. Sofuoğlu, sahnede yaptığı konuşmada gençlere ilham verirken, Akçakoca’nın motosiklet sporu için önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Sofuoğlu’nun konuşması büyük beğeniyle karşılanırken, gençler Akçakoca’da motosiklet festivali düzenlenmesi için talepte bulundular.

AK Parti Belediye başkan adayı Osman Cumur’da gençlerin bu isteğini geri çevirmeyerek,  motosiklet festivalinin sözünü verdi. Cumur, gençlere verdiği sözün sonunda Kenan Sofuoğlu’na dönerek ‘Bir söz de ben istiyorum. Sizde bu festivale katılma sözü verin bizlere” dedi. Sofuoğlu’nun da festivale katılımıyla Akçakoca’nın motosiklet tutkunları için önemli bir cazibe merkezi haline gelmesi hedefleniyor.

Buluşmanın sonunda, Akçakoca için hazırlanan 41 projeye bir yenisi eklenerek, gençlere motosiklet pisti yapılması sözü verildi. Bu söz, gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

AK Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Osman Cumur, yaptığı açıklamada, “Gençlerimizle bir araya gelmekten ve Kenan Sofuoğlu gibi bir dünya şampiyonunu Akçakoca’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizden gelen motosiklet festivali talebini de dikkate alarak, Akçakoca’yı motosiklet sporunun merkezi haline getirecek projeler üzerinde çalışmaya başlayacağız.” dedi. Akçakocalı vatandaşlar Çınar Caddesinden başlayan motosiklet korteji ne yol boyu alkışlarla eşlik ettiler.

Akçakoca’da düzenlenen gençlik buluşması, AK Parti’nin gençlere verdiği önemin ve onlarla yakın temas kurma çabasının bir göstergesi olarak yorumlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.