DOLAR 32,3468 -0.04%
EURO 34,9411 0.42%
ALTIN 2.397,430,04
BIST 10.206,54-0,02%
BITCOIN 19596192,95%
Düzce
19°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

255 okunma

Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan esnaf ve vatandaşa binlerce maske

ABONE OL
27/04/2020 16:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Ak Parti Akçakoca  İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında, esnaf ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları görevlilerinin de katıldığı maske dağıtımında esnaf ve vatandaşlar da memnun oldu.

Başkan Sarıoğlu,  yaptığı açıklamada, bugün ilçe genelinde 4 bin maske dağıtacaklarını, ara vermeden yapacakları maske dağıtımı ile Akçakoca’ya 20 bin maske dağıtımını hedeflediklerini söyledi.

Maskelerin Ak Partili Belediyelerden geldiğini İfade eden Sarıoğlu, “ Devletimiz e-devlet üzerinden maske dağıtılıyor. Ancak bazen eksiklik olabiliyor. Bizde bu eksikleri gidermek için mahalle mahalle esnaf ve vatandaşlara dağıtım yapıyoruz. Hiç kimseyi atlamamaya çalışıyoruz. İhtiyacınız var mı diye soruyoruz. Bu maskeleri Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Gölyaka Belediye Başkanımızın kurdukları maske üretim tesisinden temin ettik. Onlara teşkilatımız olarak çok teşekkür ediyoruz. Ak Belediyeler olarak devletimizin vatandaşımıza maske dağıtımında eksik veya yetmediği yerde bizler fazlasıyla takviye yapmaya çalışıyoruz. “

İhtiyacı olan bize ulaşsın

Sarıoğlu, Akçakoca’da maskesi olmayanların teşkilatımıza ulaşmasını ifade ederek,“Sosyal medyada maske gelmediği diye şikayeti olan herkes bize ulaşsın. Herkese kesin ve net söylüyoruz. Bize ulaştıklarında kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bundan emin olsunlar “ dedi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.