DOLAR 32,3397 0.17%
EURO 35,1818 -0.02%
ALTIN 2.240,60-0,12
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2081756-5,59%
Düzce
14°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI…
2815 okunma

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI…

ABONE OL
30/05/2023 11:28
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, tamamlanan seçimlerin ardından sıcağı sıcağına bir mesaj yayımlayarak seçmenlere, güvenlik birimlerine ve seçim süreci boyunca emeği geçen tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışma azimlerinin ve hizmet yürütme aşklarının daha da yüksek olduğuna dikkat çeken çeken başkan Sarıoğlu, mesajını Akçakoca’ya duyduğu minnet ve şükran ifadeleriyle sonlandırdı.

İşte Esvet Sarıoğlu’nun o açıklamasının tamamı: 

Kıymetli Hemşehrilerim!..
Ülkemiz için dönüm noktası olan tarihi bir seçimi, Türkiye’ye yakışır bir olgunluk ve aklıselimle tamamlamış bulunmaktayız.
Ak Parti Akçakoca ilçe başkanlığı olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, onun yol ve dava arkadaşları olarak, milletimizin asırlık hayallerini gerçeğe dönüştürmek için her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de görev yüklendik, yola revan olduk.
Aylarca teşkilatımızın her bir kademesiyle Akçakoca’mızın dört bir yanını dolaştık. Şehir merkezinden en ücrada yer alan köylerimize, tek tek evleri ziyaret etmekten esnaf ve STK temsilciliklerini ziyaret etmeye kadar, her şart ve koşulda hemşehrilerimizle bir araya gelerek onları dinlemeye, hasbihal etmeye özen gösterdik.
Sahada bizleri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan tüm Akçakocalı hemşehrilerimize, liderimiz olan genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve sevgilerini ilettik.
Bu sevginin halkımız nezdindeki bir tezahürü olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen 28. dönem milletvekilliği ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini birinci parti ve ittifak ortaklığı olarak çıktık. İki turlu seçimlerin sonucu itibariyle, sayın Cumhurbaşkanımızın 5 yıl daha görevde kalmasına ve bu aziz millete daha çok hizmet etmesine imkan veren seçim sonuçlarına ulaştık.
Seçimlerin tamamlanmasının ardından şimdi yeniden Bismillah diyerek evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak, ülkemizin olduğu kadar, Türk ve İslam coğrafyasının 21 yıllık kazanımlarını daha da ileri taşımak için hizmet yarışına devam edeceğiz.
Ak Parti ilçe başkanı olarak, her şeyden önce, bugüne kadar hep cumhurbaşkanımızın yanında olan ve güçlü destekler veren siz değerli hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ederim.
Türkiye Yüzyılı için dur durak bilmeden çalışan, mesai mefhumu bilmeden koşturan ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın yönetim ve üyelerine yoğun emeklerinden ötürü teşekkür ederim.
Seçim koordinasyon merkezimizin değerli emektarlarına, sandık kurulu görevlilerimiz ile müşahit ve gözlemcilerimize, seçim sandıklarına adeta bir bir dava aşkıyla koşan ve oyunu kullanmakla yetinmeyip sayım aşamasında gözlemci olarak takipte kalan kıymetli dava arkadaşlarımın tamamına ve seçimlerin sükunet içerisinde geçmesini sağlayan tüm güvenlik birimlerimize bir kez daha teşekkür ederim.
Milletimiz bu seçimde siyasi iradesini özgürce ortaya koymuş ve bir kez daha demokrasi kazanmıştır. Bu vesileyle seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, her bir hemşehrimize ayrı ayrı şükranlarımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Esvet Sarıoğlu (Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı)

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.