DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20829160,81%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

264 okunma

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu’ndan Keşir’e hem tebrik hem de hizmet takibi ziyareti

ABONE OL
11/03/2021 16:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, geçtiğimiz gün yapılan kongrede Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Düzce milletvekili Ayşe Keşir’e hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve bazı ilçe başkanlarıyla birlikte yapılan ziyarette Keşir’e yeni görevlerinde başarılar dileyen Sarıoğlu, aynı zamanda Akçakoca’da yapımı planlanan çeşitli projelerle ilgili olarak Keşir’den destek sözü aldı.

Görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Sarıoğlu, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

”Ak Parti İlçe Başkanı 8 Mart Pazartesi günü gerkçekleştirdiğimiz 6. Olağan Genel Merkez Kadın Kolları Kongremizde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı seçilen hemşehrimiz, Düzce milletvekilimiz sayın Ayşe Keşir vekilimize makamında bir ziyaret gerçekleştirdik.

Sayın vekilimize hayırlı olsun temennilerimizi ifade ederken, her zamanki nazik kabulleri ve yüksek hemşehrilik bilinciyle bizleri ağırlayan Genel Merkez kadın kolları yeni başkanımız, Akçakoca’ya selamlarını ve sevgilerini gönderdi.

Ziyaretimiz esnasında, Akçakoca’ya dönük çeşitli çalışmalar ile hayata geçecek olan bazı projeleri de birlikte değerlendirdik. Sayın Kadın Kolları Genel Başkanımızdan Akçakoca’mız için her zamanki destek ve birliktelik sözlerini aldık.

Kendileri kısa süre içinde Düzce ve Akçakoca’ya gelerek hemşehrileriyle buluşacağı sözünü de verdikten sonra, ziyaretimizi hatıra fotoğrafları çekimleriyle tamamladık.
Bu vesileyle bir kez daha hemşehrimiz sayın Ayşe Keşir vekilimizin AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığını tebrik ederken, davanın yılmaz savunucusu olan sayın Keşir’in bu yeni görevinin fedakar kadın kollarımıza ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Partimize hayırlı olsun.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.