DOLAR 32,5055 -0.12%
EURO 34,7782 -0.5%
ALTIN 2.498,300,57
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20728290,40%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

656 okunma

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu’ndan Gündeme Yönelik Açıklamalar…

ABONE OL
10/02/2021 16:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, yaptığı basın açıklamasında istişarenin önemine vurgu yaptı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında Belediye başkanı Okan Yanmaz’ın oylamaya sunduğu Merkez camiinin mülkiyetinin Hazine’ye devri ile ilgili gündem maddesinde, MHP grubunun aksine hayır yönünde karar veren AK Parti grubunun neden bu şekilde tavır koyduğunu anlatan Sarıoğlu, belediye yönetiminin kendilerini birçok konuda haberdar etmemesi ve istişare kapılarının kapalı tutulmasına bağladı.

Okan Yanmaz’ın oylama sonunda Ak Partili meclis üyesi İbrahim Öztaş’a ”siz nasıl Cumhur ittifakı ortağısınız” şeklinde çıkışını da değerlendiren Sarıoğlu, ”Başkan Yanmaz bize bir adım atarsa biz kendisine 3 adım atarız” ifadeslerini kullandı.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, ”Okan Başkan ilk önce bizimle istişare yapmasını  öğrenecek. Biz bugüne kadar nasıl destek olduysak bundan sonra da seve seve destek veririz” dedi.

Meclis gündemine gelmeden önce Akçakoca’yı ilgilendiren ana konuların kendileriyle konuşulmadığına dikkat çeken Başkan Sarıoğlu, ”Neye evet diyeceğimizi bilmiyoruz ki. Öncesinde konuşmamışız, konuya dair tevatürlerden başka birşey bilmezken nasıl evet ya da hayır diyelim” dedi.

”Bundan sonraki süreçte istişare için beni davet eder, konunun inceliklerini benle paylaşır ise ben de Akçakoca lehine doğru bulduysam encümen arkadaşlarımla durumu değerlendiririm” şeklinde konuşan Sarıoğlu, ”Bu güne kadar böyle bir durum söz konusu değil. Eğer bundan sonra davet edilir konu hakkında muhatap kabul edilirsek mecliste kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız.” diyerek partisinin bundan sonra alacağı tavırların ip uçlarını verdi.

haberin videosu:

https://www.facebook.com/tuncay.top.90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.