DOLAR 32,5878 0.34%
EURO 34,8461 0.28%
ALTIN 2.506,540,91
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21047191,70%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu Basın Mensuplarına Açıklama Yaptı!..
3882 okunma

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu Basın Mensuplarına Açıklama Yaptı!..

ABONE OL
18/11/2022 09:45
Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu Basın Mensuplarına Açıklama Yaptı!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, parti teşkilatında düzenlediği basın toplantısında konuştu. Son dönemde Akçakoca’da gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahseden Sarıoğlu, Akçakoca gündemine ilişkin de konuştu. Sapak bölgesindeki imar tadilatındaki yanlıştan dönülmesini yineleyen Ak Parti ilçe Başkanı, Akçakoca’da birilerinin kendisine şantaj yaparak para istediğini fakat saklayacak hiçbir şeyinin olmadığını ve kimseden korkmadığını ifade etti.

2022 yılı içerisinde Akçakoca’da tamamladıkları projelerden bahseden Sarıoğlu, birkaç gündür kendisi hakkında başlatılan karalama kampanyaları ve çeşitli iddialar hakkında açıklama yaptı. Parti binasında Akçakoca yerel basınına konuşan ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıoğlu çok sert açıklamalarda bulundu. İşte Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun basın toplantısından satır başları:

‘’2022 YILI BİZİM İÇİN HİZMET YOLU OLARAK GEÇTİ’’

Esvet Sarıoğlu: ‘’Birkaç yıldır sürekli gündeme gelen zaman zaman da siz basın mensuplarının da haberlerine taşıdığı Aktaş Şelalesi yolu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yıllardır sıkıntı yaşadığımız, muhtarımızın bizlere sürekli ilettiği Kurugöl köyü .. arası mahalle yolu beton asfaltı, Kepenç Köyünden kavşağa kadar olan kısmın beton yolunu, Karatavuk- Kurukavak arasındaki yolunu da sağ olsun il başkanımızın desteği ile tamamlamış olduk. Arabacı Köyü-Edilli Köyü arası geçen yıl yarım kalmıştı bu yıl tamamlayarak hizmete soktuk. Akçakoca Belediyesi’nin asfalt çalışmasındaki desteğimizi söylemeye gerek bile duymuyorum. Akçakoca’ya faydası olacak her türlü konuda belediyemizin yanındayız.’’

AKÇAKOCALI MALUM KİŞİ…

”Akçakoca’da biri var. Gazeteci desen değil, inşaat ustası desen onu da yapmıyor. İsimde vereceğim. F.T. adlı şahıs son bir haftada; asılsız, mesnetsiz, hiçbir dayanağı veya belgesi olmadan benim ve teşkilatım hakkında hatta genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında kendi sosyal medya hesaplarında, Akçakoca Gündem ve Ses internet sitelerinde, fake hesaplarında (Jhonny Wood, Cezmi Sarıyerli) karalama kampanyası başlatmış durumda. Bizleri algı haberleri ile yıpratmaya çalışıyor. ”

SEDAŞ VE ELEKTRİK DİREKLERİ

”Son bir haftadır yapılan algı haberlerinden bahsetmek istiyorum. Beni tamamen zan altında bırakan ve bahse konu olan SEDAŞ elektrik direkleri konusunu araştırdım. Bana ait bir arazinin başından sonuna kadar elektrik direkleri ile donatıldığı bunu da benim talebim doğrultusunda yapıldığı iddia ediliyor. SEDAŞ’tan hiçbir şekilde enerji talebim olmamıştır. Fındık tarlamın olduğu bölgeye yakın olan bir şahıs konut yapmak amacıyla SEDAŞ’tan enerji müsaadesi istiyor. SEDAŞ inceleme yapıyor ve o bölgede olan bir sıkıntıdan dolayı altyapı değişikliği yapıyor böylece bölgedeki konutlarda faydalanıyor. Benim dilekçem, talebim hatta haberim bile yok. İnsanları yalan yanlış bilgilendirerek şahsımı zan altında bırakıyorlar. Bizi diğerleri ile karıştırmasınlar. Ben şahsımla alakalı bu zamana kadar her ihtiyacımı kendi cebimden ödedim, beni kendileri ile kıyaslamasınlar.”

BU HABERLERİN ARKASINDA KİMLER VAR BİLİYORUM

”Şahsım ve teşkilatım ile ilgili çıkan haberlerin arkasında kimler var çok iyi biliyorum. Sizler de biliyorsunuz. Bakın buraya dikkat edin! Biz ne zaman belediye meclisinde alınacak bir karara olumsuzluğa hayır dersek, çok kısa sürede bu tarz haberler dolaşıma sokuluyor. Neden? Hani Cumhur İttifakıydık. Hani beraber hareket ediyorduk. Ne zaman bir karara karşı çıksak hakkımızda olumsuz haberler ile karalama kampanyaları başlatıyorsunuz. Bana belgelerle getirin önüme yanlışımı koyun, kabul etmez isem namerdim!”

KARARIMIZIN ARKASINDAYIZ, YANLIŞTAN DÖNÜLSÜN!

”Biz neye hayır verdiğimizi çok iyi biliyoruz. Bu kararın arkasındayız ve takipçisiyiz. Dilekçemizi verdik ve yapılan hatadan dönülmesini bekliyoruz. Aksi halde ikinci aşamaya geçeceğimizi buradan söylüyorum. Belediye bize gelsin desin ki ‘’biz burada belediye menfaati var dedik ama aslında burada şahısların menfaati çok daha fazlaymış. Bu kararı re’sen almamız hatalı. Burada kamuyu da zarara uğratıyoruz biz bu noktayı atlamışız. Sizden ve Akçakoca halkından özür diliyoruz.’’ gönlümüzde taht kursunlar.

Belediye açıklama yaptı. Açıklamada bizi yalancı çıkartıyorlar. Ben ve meclis üyelerim Akçakoca halkını yanıltmak için çalışıyor olabilir miyiz? Bakın her şey ortada. ”

BELEDİYENİN AÇIKLAMASINDA NEDEN ‘’BEYHANLI’’ YOKTU!

”Akçakoca Belediyesi yaptığı açıklamada neden ‘’Beyhanlı’’ dan bahsetmedi. Orada da mı belediyenin kamu yararı var! Neden açıklamadınız orayı da açıklayın o zaman. Eylül meclisinde beyhanlıda vatandaşın arazisi ikiye bölünmesin, mağdur olmasın diye tadilat değişikliği istediler kabul ettik. Bir sonraki ay aynı yerde yolu kaldırmaya kalkıyorsunuz ve bunu re’sen yapıyorsunuz. Vatandaşın talebi varsa dilekçe verecek, öneri planını sunacak kabul edilirse edilir edilmez ise edilmez. Kimse çıkıp da haberim yoktu demesin! ”

SİYASİ HAYATIMA BİLE MAL OLSA…

”Burada kanunu hiçe sayan bir uygulama var. Biz buna dur diyeceğiz ve sonuna kadar gideceğiz. Eğer dilekçemiz dikkate alınmaz ise bu durumu taşıyacağımız yeri çok iyi biliyoruz!

O zaman açıklasınlar. Sapak bölgesinde malum arazide ne yapılıyordu, nasıl bir imar vardı ve tadilattan sonra ne yapılabilecek. 61 parselin imar tadilatından öncesini ve sonrasını getirin vatandaşa anlatalım hodri meydan!”

BUNLAR TERBİYESİZLER…

”Bunlar masama dansöz gönderip sonra bunu fotoğraflayıp haber yapmaya çalışıyorlar. Şantaj yaparak benden para istiyorlar! Ben bu işlere gelemem! Ailemle gittiğim yerlerde bile bunu yapabiliyorlar! Benim de söyleyecek çok şeyim var beni konuşturmasınlar. Tetikçilerine para verip üzerime salmasınlar! Yapmaya devam ederlerse bedelini öderler!”

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.