DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2073272-1,25%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

573 okunma

AK PARTİ İL BAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR….

ABONE OL
14/03/2018 17:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki il yöneticileri, Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra rotayı Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’na çevirdi.

Saat 13.45’te İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk’ü ziyaret eden heyet, burada Kaymakam beyle bir süre sohbet etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret eden Keskin ve arkadaşlarını saat 14.15’te bina giriş kapısında Yemenici’nin yanı sıra, Başkan Yardımcıları, belediye bürokrasisi ve Ak Partili Meclis üyeleri karşıladı.

Başkan Yemenici’nin hoşgeldiniz konuşmasının ardından İl Başkanı Keskin, yaptığı konuşmada, bu salonda bulunanların bir aile gibi olduğunu, bugüne ek uyum içerisinde yürütülen çalışmaların bundan sonra da aynı havayla devam edeceğine olan inancını vurguladı.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“31 Aralık’ta Cumhurbaşkanımızın nezdinde gerçekleştirilen kongrede yeniden göreve geldiniz. Hem size hem yönetim üyelerimize tekrardan hayırlı olsun, başarılarınızın devamını diliyorum. Akçakoca ile ilgili bir konu söz konusu olduğunda ve göğsü siper edilmesi gereken bir konu olduğunda İl Başkanımız her zaman bizim yanımızda olmuştur. Kendisine bu noktadaki iradesinden dolayı çok çok teşekkür ederim, bizi hiç yalnız bırakmadınız.”

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise şu ifadeleri kulandı:

“Akçakoca gerçekten bizim için önemli bir yer. Burada ciddi bir uyum var, hem Belediye Başkanımız hem ilçe teşkilatımız uyum içerisinde çalışıyorlar. Bu uyumdan dolayı sizi tebrik ediyoruz. İlçede güzel çalışmalar oluyor, takip ediyoruz. Belediye Başkanımıza yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı; hem şahsına hem de ekibine teşekkür ediyorum. Bu güçlü birlikteliğimiz inşallah önümüzdeki süreçte de  devam edecektir. Akçakoca Düzce’nin mihenk taşıdır, her zaman elimizden gelen her gayreti gösteriyoruz bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Akçakoca’nın tüm meselelerine eğilmeye çalışıyoruz. Her zaman desteğimiz sizlere devam edecektir. Biz sizlerden razıyız, Allah’ta razı olsun. Bizleri güler yüzünüzle karşıladığınız içinde çok teşekkür ederim.” 

Keskin, icraatin önemi üzerine yaptığı açıklamada ise, çalışan insanların zaman zaman hataları olabileceğini, hata yapmayan insanların çalışmayan olduğunu da kaydeden Keskin, bu yüzden hata yapmaktan korkmadan hizmete devam etmenin gerekliliğinden söz etti.

Yapılan konuşma ve ardından oluşan sohbetlerin ardından Düzce Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in yaptığı konuşma sonrası, encümen salonuna geçildi ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediyenin dört yıl boyunca yaptığı hizmetleri sunum eşliğinde tek tek anlattı.   

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.