DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20517060,57%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

330 okunma

Ak Parti İGM üyesi sorun çözmeye devam ediyor

ABONE OL
27/06/2019 10:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın köy sınırları içinde kalan sorunları dendiğinde akla gelen isim AK Parti İl Genel Meclis üyesi Sinan Cumur oluyor.

Yıllarca Özel İdare’de çalışmış olan Cumur, mesleki deneyimlerinin ışığında İGM çalışmalarını profesyonelce takip ederek sorunları çözüme kavuşturuyor.

Bir köyde asfalt kaplama mı döşenecek, Sinan Cumur mutlaka o işin başında duruyor. Bir asfalta onarım mı yapılacak, yol kenarına V kanal mı yapılacak, yıkılan bir duvar, onarılacak bir hat mı var?.. Tecrübeli isim Sinan Cumur mutlaka orada.

Emekli ve tecrübeli…

Sinan Cumur’un son günlerde takibini yaptığı işlere bakıldığında, emekli olmasının, başka bir uğraşının olmamasının kendisine zaman kazandırma gibi bir avantaj yarattığı görülüyor.

Ayrıca, 30 yıl boyunca Özel İdare bünyesinde kazandığı tecrübeleriyle, yapılan işlerin kusursuz ve zamanında yapılmasını sağladığını söylemek mümkün..

İşini seven biri olma, memleketine yürekten bağlı olma özellikleri de buna eklenince köylerde yaşanan sorunlar anında çözüme kavuşturuluyor.

Akçakoca için bir şans…

Ak Parti İGM üyesi Sinan Cumur, önceki gün mesaisini Fakıllı köyünde V kanal yapım onarım çalışmaları ile Dereköy-Subaşı arası asfalt kaplama çalışmalarına ayırmıştı.

Kaymakam Yasin Öztürk ile çalışmaların başından ayrılmamış, gün içinde tamamlanması için hayret göstermişti.

İGM’nin tecrübeli ismi Cumur, dün ise gününün büyük bölümünü Karaburun köyü plajında yıkılan istinat duvarının yapımına ayırdı.

Geçtiğimiz hafta etkisini gösteren selden zarar gören yerleri de ziyaret ederek notlar alan Cumur, sorunların anında çözülmesi için çalışmaların başından ayrılmadı. 

Akçakoca için bir şans olan Ak Parti İGM üyesinin çalışkanlığı, gittiği her köyün muhtar ve sakinleri tarafından ise takdirle karşılanıyor. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.