DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20951281,47%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

234 okunma

AK PARTİ GEREK DUYMADI, CHP FARKINDA BİLE OLMADI

ABONE OL
06/04/2018 17:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orman Haftası münasebetiyle Kınık köyünde bulunan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu Hatıra Ormanı’ndaki fidan dikimine, iktidar ve ana muhalefet partilerinin Akçakoca yönetimlerinin ilgisiz kaldıkları görüldü.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetimi ve Saadet Partisi ilçe yönetimi, merhum Vali Recep Yazıcıoğlu hatıra ormanındaki fidan dikim etkinliğine katılarak kendi isimlerine fidan diktiler.

MHP ve Saadet Partisi İlçe yönetimleri işlerinden feragat etme pahasına bu sorumluluğu taşıdıklarını gösterirken, Ak Parti ilçe Yönetimi ve CHP İlçe yönetiminden kimsenin katılmaması soru işaretlerine neden oldu.

Minik öğrencilerden tutun, ilçe kurum müdürlerinin yanı sıra Düzce’den gelen il ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı bu fidan dikiminde, Ak Parti sadece kadın kolları başkanı tarafından temsil edilirken, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve yönetimi ile CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ve yönetiminin katılmamaları, konuklar tarafından yadırgandı.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile çok sayıda STK’nın hem eski Akçakoca Kaymakamı merhum Recep Yazıcıoğlu’nu andıkları, hem de ormana ve çevreye katkı verdikleri bu önemli etkinlikte yer almayan parti başkanları ve yöneticilerinin duyarsızlıkları hem ahde vefadan yoksunluk hem de siyasi beceriksizlik olarak görüldü.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.