DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21561660,24%
Düzce
25°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

370 okunma

ADD’nin geleneksel Cumhuriyet Balosu yemeğinde coşku tavan yaptı

ABONE OL
28/10/2019 09:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Akçakoca Şubesi tarafından düzenlenen, geleneksel Cumhuriyet Balosu yemeği bu yıl Gurme Restaurant’ta gerçekleşti.

Yemeğe Düzce ADD Başkanı Atay Yılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Alaatin Duran ve İl Yöneticileri, CHP Akçakoca İlçe Başkanı Ömer Başar ve yönetim kurulu üyeleri, Eski ilçe Başkanları, CHP Meclis üyeleri Ersin Gümüş, Özgür Seçkin, İlçe Başkan adaylıklarını açıklayan Melike Gülez, Tuğrul Abanoz, Hamdi Deniz ve Ahmet Kaya katıldı.

ADD yemeğinde Akçakoca’nın sevilen işadamı Abdülkadir Pandul ve arkadaşları da yer alırken, restaurantı dolduran çok sayıda ADD Üyesinin katılımıyla gerçekleşen Cumhuriyetin ilanının 96’ncı yılı kutlama yemeği, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Akçakoca Şubesi Başkanı Öğretim Üyesi Fatma Eker, yaptığı kısa konuşmasında, büyük Atatürk’ün önderliğinde tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş savaşımızın, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlandığını vurguladı.

Eker, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Bu zafer, Cumhuriyetin ilanı ile noktalanmış, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur. Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Cumhuriyet bayramınızı kutluyor, hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. Katılımınız ve çalışmalarımıza verdiğiniz destekten ötürü yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”

Onuncu Yıl Marşı’nın hep bir ağızdan Türk bayrakları sallanarak söylenmesinin ardından, onur konuğu olan Hikmet Özkök bir anısını paylaştı. 

Memleket türküleri ağırlıklı müzik dinletisinin yer aldığı gecede, sık sık marşlar ve kahramanlık türküleri seslendirildi.

Çeşitli etkinliklerin yer aldığı gecede, bazı ADD üyeleri şiirler okudu. Gecenin sonunda bol bol hatıra fotoğrafları çekildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ