DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20626702,05%
Düzce
24°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

326 okunma

ADD HEYETİNDEN KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE ZİYARETİ

ABONE OL
01/03/2018 21:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) yeni yönetimi, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.

ADD Başkanı Müjgan Alas’ın, Yönetim Kurulu Üyeleri Şükriye Ertuğrul, Nuran Badanoz ve Ahmet Badanoz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler samimi bir sohbet havasında geçti.

Kaymakam Öztürk ST’ ları ve işlevlerini önemli bulduğuna dikkat çektiği konuşmasında, yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ADD Başkanı Müjgan Alas ise gerçekleştirecekleri faaliyetlerde Kaymakam Öztürk’ün derneklerine destek olmalarını beklediklerini iletti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ADD yöneticileri Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi ziyaret ettiler.

Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Yemenici ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Hepimiz bu ilçe ve ülke için iyi şeyler yapmayı amaç edinmişiz. Sizler gözlemleriniz sonucu, objektif eleştirinizle bizim daha güzel işler yapmamıza katkı veriyorsunuz. Zor bir görev üstlendiğimizin bilincinde olarak doğru ve yararlı hizmetler vermek amacındayız. Hatamız da oluyordur.Yol gösterici olmak bakımından bu temasları önemli buluyorum“ dedi.

ADD yöneticileri sıcak karşılama için teşekkür ettikleri Başkan Yemenici’den Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtının bulunduğu yerden alınarak daha uygun ve adına yaraşır bir başka alana yerleştirilmesi talebinde bulundular. Başkan ise öneriyi değerlendireceklerini ifade etti.

Sohbet havasında süren ziyaretin ardından toplu fotoğraf çekimlerine geçildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.