DOLAR 32,5698 0.04%
EURO 35,0610 0.57%
ALTIN 2.427,310,18
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091474-3,89%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

556 okunma

ACI HABER GELDİ

ABONE OL
18/06/2018 19:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

zce’de bayramın birinci gününden bu yana aranan Ekrem Dinar isimli vatandaştan acı haber geldi. Hem ailesi hem de güvenlik güçleri tarafından her yerde aranan kayıp vatandaş, Soğancı mevkiindeki atıl bir fabrika binasında ölü bulundu.

Bayramın birinci günü Soğancı Mahallesi’ndeki evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ekrem Dinar isimli vatandaştan kötü haber…

Ailesinin ihbarı ile polis ve jandarma ekipleri tarafından günlerdir her yerde aranan kayıp vatandaş, bugün atıl bir fabrika binasında ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre; kayıp Dindar’ı bulmak için yaya olarak devriye gezen jandarma ekipleri, eski fabrika binasına girdiklerinde bir şahsı yerde hareketsiz yatarken buldu.

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedi bulunan şahsın kayıp Ekrem Dinar olduğu tespit edilirken, bilgi verilmesi üzerine atıl fabrikaya gelerek incelemelerde bulunan cumhuriyet savcısının ölümü şüpheli buldu.

Dindar’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, şüpheli ölümle ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan uzun süredir kullanılmayan fabrikaya bisikleti ile geldiği öğrenilen Ekrem Dindar, bayramın 1. gününden itibaren her yerde aranıyordu.

Su kanalına düşme ihtimaline karşı AFAD ile Düzce Arama ve Kurtarma Ekipleri (DAKE)’nin su altında da arama çalışmaları yürüttüğü kayıp vatandaştan iyi bir haber bekleyen ailesi, gelen acı haberle yıkıldı. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.