DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABANOZ’A TEŞKİLATIN TÜM KADEMELERİNDEN DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR
2573 okunma

ABANOZ’A TEŞKİLATIN TÜM KADEMELERİNDEN DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR

ABONE OL
18/05/2024 10:49
ABANOZ’A TEŞKİLATIN TÜM KADEMELERİNDEN DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un 35 günlük cezası 13 Haziran’da son bulacak. Siyasete kısa bir tatil arası veren Abanoz’a CHP’nin tüm kadrolarından destek açıklamaları ise kendisine moral oluyor. 

CHP il başkanı Özcan Dağıstanlı’nın partisinin sosyal medya hesabından paylaştığı destek açıklamasına Akçakoca ve diğer ilçelerden de destekler yağdı.

Akçakoca’da CHP’nin ilçe kongrelerinde art arda ilçe başkanlıklarını kazanan Abanoz, kurduğu dinamik yönetim organlarıyla Akçakoca’nın en başarılı siyasetçilerinden biri oldu.

İlçenin temel sorunlarına akılcı çözümler üreten Abanoz, var olan sorunların üzerine gitme ve onları kamuoyuna aktarma noktalarında ise başka siyasetçilerde göremediğimiz gözü karalık örnekleri sergiledi.

İlçe başkanı olduktan sonra halk ile kurduğu yakın diyalog ve onların kalbinde yer etmesinin bir sonucu olarak, seçimlerde tek başına Akçakoca’nın Düzce’nin tüm ilçelerinde CHP’nin aldığı oy toplamının üzerinde oy almasını sağladı.

Son milletvekili seçimlerinde Akçakoca’dan alınan yüksek oy oranının çarpan etkisiyle Düzce tarihinde CHP’nin ilk kez bir milletvekili çıkartmasına büyük katkı veren Abanoz ve arkadaşları, 31 Mart’taki belediye seçimlerinde de Fikret Albayrak’ın yeniden belediye başkanı seçilmesinde büyük rol oynadı.   

Abanoz’un önceden kesinleşmiş olan kısa bir hapis cezası nedeniyle Çilimli Açık Hava cezaevinde günlerini geçirdiği şu günlerde, CHP’nin tüm yöneticileri ve vatandaşlar kendisine destek olan açıklamalar yaparak motivasyonunun artırdılar.

İşte CHP il başkanı Özcan Dağıstanlı’nın yaptığı ve diğer partililerin paylaşımlarla destek olduğu o açıklama metni;

Düzce Kamuoyunun Dikkatine!!!
Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanlığı olarak, Akçakoca İlçe Başkanımız Tuğrul Abonoz’un görevden alınıp alınmama konusuna açıklık getirmek ve Akçakoca İlçe Başkanımızın başına gelen talihsiz olayla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği duyuyoruz.
Akçakoca İlçe Başkanımız Tuğrul Abonoz’un yaşadığı olay, her Cumhuriyet Halk Partili’nin, özellikle muhalefet partisi mensubu bir ilçe başkanının başına gelebilecek türdendir. Bu talihsiz olay, partimiz ve örgütümüz üzerinde olumsuz bir etki yaratmamalıdır. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Örgütü olarak, Tuğrul Abonoz’un yanında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Kendisine verilen cezanın yüz kızartıcı bir suç teşkil etmediğini ve bu cezanın görevine devam etmesine engel oluşturmadığını vurgulamak istiyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Akçakoca İlçe Başkanımız Tuğrul Abonoz’a sahip çıkıyoruz. Bu tür olayların, muhalefet partisi üyeleri üzerinde baskı kurma amacı taşıdığını biliyoruz ve bu baskılara asla boyun eğmeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Tuğrul Abonoz’un görevine devam etmesi, partimizin birlik ve beraberliği açısından büyük önem taşımaktadır. Kendisi, partimizin değerlerini ve ideallerini en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ilçe başkanımızın arkasında durarak, ona yönelik her türlü olumsuzluğa karşı mücadele etmeye kararlıyız. Adaletin ve hakkaniyetin yerini bulması için gerekli tüm adımları atacağımızı ve bu süreçte gereken her türlü desteği sağlayacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.
Tuğrul Abonoz’un aldığı cezanın yüz kızartıcı bir suç olmadığını bir kez daha hatırlatıyor ve bu nedenle görevine devam etmesinin en doğal hakkı olduğunu savunuyoruz. İlçe başkanımızın yanında olacağımızı ve partimizin değerlerine uygun şekilde çalışmalarını sürdüreceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Özcan DAĞISTANLI
CHP Düzce İl Başkanı
.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.