Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, meclis başkanvekili görevini sürdüren Naim Top’u belediye başkan yardımcılığına getirdi. Böylece Alaattin Karakaş ile birlikte ikinci başkan yardımcısı da yeni yılla birlikte göreve başlamış oldu.
Akçakoca’da belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için gereken iş bölümü bugün gerçekleşti. Başkan Fikret Albayrak’ın tasarrufuyla, meclis başkan vekili olarak fiilen başkan yardımcılığı görevini yürüten Naim Top başkan yardımcılığı görevine getirildi.
Naim Top’un Fen işleri, su alt yapı gibi konular başta olmak üzere, belediyenin müdürlüklerinin yarısına amirlik yapacağı öğrenilirken, Top’un başkan yardımcılığını yürüteceği makam odasında da son hazırlıklar tamamlandı.
Akçakoca Gazetesi ailesi olarak, çalışkanlığı ve samimiyetiyle her kesimin gönlünde taht kurmayı becermiş olan Naim Top’a, bu yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileğimizi iletiyoruz.
.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26465 kez okundu
2
AKÇAKOCA VE BAYRAMPAŞA BELEDİYELERİ ARASINDA ‘KARDEŞLİK’ PROTOKOLÜ
8794 kez okundu
3
NAİM TOP AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
6949 kez okundu
4
FARUK ÖZLÜ’DEN ÜMİT ÖZDAĞ’A ‘KARBONMONOKSİT’ YAKIŞTIRMASI
4878 kez okundu
5
VALİ ASLAN AKÇAKOCA’YA ÇIKARTMA YAPTI
4529 kez okundu