Akçakoca’da gerçekleşen bir açılış töreni, törene katılanlar kadar, davet edilmeyen isimler nedeniyle de tepki çekti. Önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici ile Düzce Üniversitesinin bir önceki rektörü Prof. Nigar Demircan Çakar’ın işbirliğiyle Akçakoca’ya kazandırılan hizmet binasının açılışına, her iki isim de davet edilmedi.

Dün Yukarı Mahalle’de gerçekleşen Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağının açılış törenine, bu imkanı Akçakoca’ya kazandıran isimler davet edilmezken, açılış töreninin kurdele kesimi, Düzce Üniversitesinin şimdiki rektörü Prof. Nedim Sözbir ile belediye başkanı Okan Yanmaz’ın katılımları ile gerçekleşti.
VEFASIZLIK ÖRNEĞİ…
Yukarı mahallenin tarihi dokusuna uygun olarak yapılan bina projesi, 2018 yılında rektör Nigar Demircan Çakar ve belediye başkanı Cüneyt Yemenici arasında imzalanan bir protokol ile hayata geçmişti.

Yemenici ve Çakar arasındaki işbirliğiyle, neredeyse metruk halde olan tarihi bir binamız aslına uygun bir biçimde restore edilerek üniversitenin araştırma merkezlerinden biri haline getirildi.
Akçakoca’ya kazandırılan bu bina projesinin iki mimarı olan Cüneyt Yemenici ve Nigar Demircan Çakar’ın açılış törenine davet edilmemesi ise bir vefasızlık örneği olarak hafızalara kazındı.


.
1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
57623 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
14038 kez okundu
3
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
13300 kez okundu
4
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
12634 kez okundu
5
İYİ Parti İlçe Başkanı Lokum: ”Eğitimde ciddi bir planlamaya gidilmelidir”
10724 kez okundu