DOLAR 32,3617 0.13%
EURO 34,9782 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22818871,33%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HASAN ALİ YANMAZ NEDEN İSTİFA ETTİ
6827 okunma

HASAN ALİ YANMAZ NEDEN İSTİFA ETTİ

ABONE OL
23/05/2022 12:59
HASAN ALİ YANMAZ NEDEN İSTİFA ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca ilçe başkan yardımcısı Hasan Ali Yanmaz‘ın partisinin yönetiminden istifa ettiği bilgisine ulaşıldı.
Şimdi gözler bugüne kadar partisi için tüm çevrelere karşı canıyla kanıyla mücadele eden Hasan Ali Yanmazı’n neden istifa ettiği ya da onu istifaya iten nedenlerin neler olduğu yönündeki soruları yanıtlamak üzere ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu’nda.

Önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici’nin belediye meclisinde yer alan Hasan Ali Yanmaz, Yemenici’nin kendisine başkan yardımcılığı sözü verip 5 yıl boyunca bu göreve getirmemesine rağmen partisine ve partisinin yöneticilerine gönül koymayan, kırılmayan bir dava insanı olarak kamuoyunun gönlünde bir kez daha taht kurmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’a ve onun davasına olan bağlılığını her şart ve koşulda dile getiren, bu uğurda her türlü kavgayı veren Hasan Ali Yanmaz’ın Akçakoca’da kendisini dinleyen ve kendisiyle birlikte hareket etmek isteyen çok geniş bir çevresi var olmasına rağmen, bugün partisinden istifa etmesi akıllara bir çok soru düşürdü.

Akçakoca’da siyasetin oyun kurucu figürlerinden biri olan Hasan Ali Yanmaz, kendisini darlayan, ideolojik olarak kendisini zorlayan koşullar ortaya çıkmadığı sürece parti içindeki işleyişi kamuoyuna ve basına konuşmayan bir yönetici olarak biliniyordu. Bugün kendisinin Ak Parti ilçe başkan yardımcılığından istifa ettiğinin öğrenilmesi ile parti içinde şiddeti yüksek dozda bir takım gelişmelerin yaşandığını ileri sürmek artık zor değil.

Şimdi artık Hasan Âli Yanmaz‘ı istifaya sürükleyecek koşulların neler olduğunu kamuoyunun açıkça bilmesinin zamanı.

Bu konuda Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu’nun yapacağı açıklama oldukça önemli.

İstifa ettiği öğrenilen Hasan Âli Yanmaz’ın ser verip sır vermemesi karşısında bile kendisiyle birlikte hareket etmeye hazır binlerce insanın parti içinde neler yaşandığını bilmeye hakkı var.

Bakalım bu son gelişmeyle ilgili başkan Sarıoğlu ne açıklama yapacak?

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.