DOLAR 32,3671 0.14%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.323,780,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22725440,89%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ünlülerin Tercihi LG Ortimax Su Arıtma Cihazları Artık Akçakoca’da…
5840 okunma

Ünlülerin Tercihi LG Ortimax Su Arıtma Cihazları Artık Akçakoca’da…

ABONE OL
15/05/2022 15:26
Ünlülerin Tercihi LG Ortimax Su Arıtma Cihazları Artık Akçakoca’da…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlülerin tercihi olarak bilinen LG Ortimax su arıtma cihazları artık Akçakoca’da satılıyor. Sağlıklı ve kaliteli içme suyu imkanının ekonomik seçeneklerle sağlayan LG Ortimax arıtıcılarının bakım ve servis hizmetleri de Akçakoca’daki bayi tarafından veriliyor.

Bilindiği üzere her geçen gün daha fazla kirlenen dünyamızda temiz içme suyunu temin etmek de giderek zorlaşıyor. Artan çevre kirliliği, sanayileşme, tarımsal ilaçlar ve diğer birçok faktör nedeniyle bu kirlilik sulara geçiyor ve içilebilir su rezervlerini azaltıyor.

Belediyelerin bakım ve klorlama çalışmalarına rağmen suyun şebekeden evimizdeki musluğa gelinceye kadar kat ettiği kilometrelerce yolda muhtemel kirleticilerin şebekeye sızma ihtimalinin yanı sıra, sel vakalarının neden olduğu kirlilikler ve yer yer de alt yapı yetersizlikleri, evlerimize ulaşan suyun içilebilir olmasında çoğu zaman endişe oluşturuyor.

Suların kesilmesinden bir müddet sonra yeniden akmaya başlamasıyla, ilk gelen suyun gözle görülebilir düzeyde kirli olmasından bu sıkıntıyı rahatlıkla anlayabiliyoruz.

Bu ihtimal karşısında son yıllarda pek revaçta olan ve neredeyse her evde mutlaka bulundurulan su arıtma cihazlarına yönelim oldukça artsa bile, bu cihazların güvenilirliği, bakım ve servis olanakları ile performansının sürekliliği konuları müşterilerin merak konuları arasında yer alıyor.

Su arıtma cihazı sektöründeki yeri oldukça yüksek olan LG Ortimax’ı tercih edenlerin sayısında sürekli bir artış yaşansa da bu cihazın Akçakoca’da satılmaması bir eksiklik olarak görülmekteydi. Ünlülerin ilk tercihleri arasında yer alan Ortimax artık Akçakoca’da satılıyor.

Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi 77 nolu yeni adresinde satışa sunulan LG Ortimax su arıtma cihazları, servis ve bakım hizmetlerini de bu adresteki uzman personel aracılığıyla Akçakoca’ya sunuyor.

Arıtma cihazlarının kutup yıldızı olarak nitelendirilen LG Ortimax’ın Akçakoca bayisi olan Yener Göktaş, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ilçe halkının hizmetine sundukları cihaza talebin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

10 yıl servis garantisi, 1 yıl da parça garantisi olanağı sunan Yener Göktaş ile satış ve bilgilendirme konularında irtibat kurmak isteyen müşterilerimiz için iletişim numaraları ise şu şekilde:

İşyeri:  0380 611 01 11

Cep tlf: 0536 894 74 20

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.