DOLAR 32,5156 -0.09%
EURO 34,9696 0.35%
ALTIN 2.435,520,52
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2085357-0,50%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İBRAHİM BİLGİN’DEN ÜNİAK TOPLULUĞUNA ‘HAYAT’ DERSLERİ
3716 okunma

İBRAHİM BİLGİN’DEN ÜNİAK TOPLULUĞUNA ‘HAYAT’ DERSLERİ

ABONE OL
13/05/2022 09:24
İBRAHİM BİLGİN’DEN ÜNİAK TOPLULUĞUNA ‘HAYAT’ DERSLERİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca siyaset ve akademik yaşamının mnde gelen isimlerinden İbrahim Bilgin, üniversitenin öğrenci topluluklarından biri olan ÜNİAK grubunun konuğu oldu. Bilgin, üniversiteli gençlerle siyaset ve yazarlığın incelikleri konularında tüyolar verdi.

Düzce Üniversitesi Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi, ÜNİAK Başkanı olan Semih Genç tarafından organize edilen sohbet, Gümüşova Meslek Yüksekokulu ÜNİAK öğrencileri ile Gümüşova’da yapıldı. Sohbetin sonunda, İbrahim Bilgin, Düzce Belediyesi sponsorluğunda, gençlerin her birine OY’UN BÜYÜK ve “KÜÇÜK ŞEHRİN BÜYÜK HİKAYESİ AKÇAKOCA” kitaplarını imzalayarak ücretsiz takdim etti.

Sohber sonrasında bir değerlendirme yapan İbrahim Bilgin, ’45 yıllık aktif siyasi hayatımda, yaptığım görevler, aldığım sorumluluklar ve ürettiğim projeler ile yaşadığım tecrübeleri gençlere aktarmaya çalıştım. Onlar bizim geleceğimiz. Bizlerin hatalarından ders çıkararak daha iyi siyaset, daha müreffeh bir toplum için onları anlamak lazım. Gerektiğinde yol göstermek, gerektiğinde destek olmak lazım. Bizde bu düşünceler ışığında, bildiklerimizi gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz’ şeklinde konuştu.

Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi ÜNİAK Topluluğu Başkanı Semih Genç ise yaptığı açıklamada, ‘kendisiyle sık sık görüşüp sohbet etme imkanı bulduğum Siyasetçi Yazar Hocamdan çok şey öğrendim. Böyle donanımlı, birikimli ve tecrübeli siyasetçilerden herkesin öğreneceği şeyler olduğunu düşünüyorum. Düzce Üniversitesi ÜNİAK topluluğu olarak bu tür programları sürdürmeye kararlıyız’ dedi.

Gümüşova Meslek Yüksekokulu ÜNİAK Topluluğu Başkanı Tuğberk Demir ise sohbetle ilgili olarak, ‘bu akşam sosyal medyadan tanıdığımız siyasetçi yazar İbrahim Bilgin ile keyifli bir sohbet yaptık. İnsan, toplum, siyaset ve devlet adına çok şey öğrendik. Bizlere bu fırsatı sağlayan Semih Genç Başkanımıza ve İbrahim Bilgin Hocamıza çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.