DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2077342-1,85%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA ESNAF ODASI YÖNETİMİ SAPAK BÖLGESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
2048 okunma

AKÇAKOCA ESNAF ODASI YÖNETİMİ SAPAK BÖLGESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
10/05/2022 09:22
AKÇAKOCA ESNAF ODASI YÖNETİMİ SAPAK BÖLGESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Esnaf Odası’nın çiçeği burnunda başkanı Duygu Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Sapak bölgesinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundular.

Seçildikten sonra esnaflarla sürekli içli dışlı olma yolunu izleyen Başkan Aydoğan, bu alanda bugüne dek Akçakoca’da pek görülemeyen bir Oda yönetimi-esnaf birlikteliğini hayata geçiriyor.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Duygu Aydoğan, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek Oda çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor.

İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ilçe esnafına hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Aydoğan, esnafın yanı sıra vatandaşla da sohbet ederek talep ve beklentilerini dinliyor.

Genç-yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Aydoğan, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Akçakoca’da değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Akçakoca için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydoğan’a beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için mutluluklarını dile getiren esnaflar da, Oda başkanı ve arkadaşlarına yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyor.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.